Vainionkulma: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Vainionkulma

Vainionkulma on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme varsin harvinainen.

Vainionkulma-nimisten lukumäärä eri vuosina:

v. 2015 27

v. 2016 27

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Vainionkulma on noin sijalla 18 000.

Vainionkulma-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka kymmenennellä suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Verrattuna muihin sukunimiin Vainionkulma on melko pitkä nimi.

Vainionkulma on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Vainionkulma ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Вайнионкулма tarkoittaa nimeä Vainionkulma. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Ennen vanhaan, kun oikeinkirjoitus horjui, käytettiin sukunimistä mitä erilaisimpia kirjoitusmuotoja. Wainiongulma on esimerkki "vanhanaikaisesta" kirjoitusasusta. Vainionkulma olisi voitu kirjoittaa vaikkapa näin. Todelliset vanhat kirjoitusasut selviävät kirkonkirjoista; tämä esimerkki on tietokoneella keksitty.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Vaili Vainionkulma tai Vaito Vainionkulma.

Samankaltaisia nimiä kuin Vainionkulma

Linkkejä muualle

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Vainionkulma i Finland. Surname Vainionkulma in Finland.

©Tuomas Salste