Vainiontaus: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Vainiontaus

Vainiontaus on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme varsin harvinainen.

Vainiontausten lukumäärä eri vuosina:

v. 1970 13 max

v. 2015 20

v. 2016 20

Eri vuosien luvut eivät ole täysin vertailukelpoisia. Vuoden 1970 luku on maksimi; elossa olleiden määrä oli todennäköisesti hiukan pienempi. Vuosien 2015–2016 lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Vainiontaus on noin sijalla 22 000.

Vainiontaus-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka 13. suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Verrattuna muihin sukunimiin Vainiontaus on melko pitkä nimi.

Vainiontaus on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Vainiontaus ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Вайнионтаус tarkoittaa nimeä Vainiontaus. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Ennen vanhaan, kun oikeinkirjoitus horjui, käytettiin sukunimistä mitä erilaisimpia kirjoitusmuotoja. Wainiondaus on esimerkki "vanhanaikaisesta" kirjoitusasusta. Vainiontaus olisi voitu kirjoittaa vaikkapa näin. Todelliset vanhat kirjoitusasut selviävät kirkonkirjoista; tämä esimerkki on tietokoneella keksitty.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Vaili Vainiontaus tai Vaito Vainiontaus.

Samankaltaisia nimiä kuin Vainiontaus

Linkkejä muualle

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Vainiontaus i Finland. Surname Vainiontaus in Finland.

©Tuomas Salste