Vainiotalo: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Vainiotalo

Vainiotalo on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme melko harvinainen.

Vainiotalojen lukumäärä eri vuosina:

v. 2014 65

v. 2015 65

v. 2016 65

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Vainiotalo on noin sijalla 9 300.

Vainiotalo-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka kuudennella suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Vainiotalo on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Vainiotalo ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Yritystoimintaa

Toimivat oy:t
2011–2014

Sana Vainiotalo esiintyy osana yritysten nimiä ja/tai yritysten omistajilla. Yritysten kotipaikat on esitetty oheisella kartalla. Suurempi merkki tarkoittaa suurempaa yhtiömäärää.

Toimivien yritysten kartta (vihreät merkit) koostuu vuosina 2011–2014 toiminnassa olleista osakeyhtiöistä. Tässä aineistossa on vain osakeyhtiöiden nimiä, ei henkilöiden nimiä.

Paikannimi Vainiotalo

Vainiotalo (paikannimi)Katuosoitteissa

Vainiotalo on Suomessa sukunimen lisäksi myös paikannimi. Maassamme on yhteensä 14 sen nimistä paikkaa. Ne näkyvät oheisella kartalla. Paikkojen tyyppi on talo.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko nimellä Vainiotalo jotain tekemistä näiden paikkojen kanssa ei näy tästä kartasta. Se tulee tarkistaa muualta.

Sana Vainiotalo esiintyy katuosoitteissa seuraavasti: Vainiotalontie. Sijainti on merkitty oheiseen karttaan.

Karttapaikan avulla saa Vainiotalo-paikkojen sijainnista tarkempaa tietoa.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Вайниотало tarkoittaa nimeä Vainiotalo. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Ennen vanhaan, kun oikeinkirjoitus horjui, käytettiin sukunimistä mitä erilaisimpia kirjoitusmuotoja. Wainiotalå on esimerkki "vanhanaikaisesta" kirjoitusasusta. Vainiotalo olisi voitu kirjoittaa vaikkapa näin. Todelliset vanhat kirjoitusasut selviävät kirkonkirjoista; tämä esimerkki on tietokoneella keksitty.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Vaili Vainiotalo tai Vaito Vainiotalo.

Samankaltaisia nimiä kuin Vainiotalo

Linkkejä muualle

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Vainiotalo i Finland. Surname Vainiotalo in Finland.

©Tuomas Salste