Vainola: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Vainola

Vainola on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme varsin harvinainen.

Vainola-nimisten lukumäärä eri vuosina:

v. 2015 26

v. 2016 27

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Vainola on noin sijalla 18 000.

Vainola-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka kymmenennellä suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Vainola on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Vainola ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Paikannimi Vainola

Vainola (paikannimi)

Vainola on Suomessa sukunimen lisäksi myös paikannimi. Maassamme on yhteensä 2 sen nimistä paikkaa. Ne näkyvät oheisella kartalla. Paikkojen tyyppi on talo.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko nimellä Vainola jotain tekemistä näiden paikkojen kanssa ei näy tästä kartasta. Se tulee tarkistaa muualta.

Karttapaikan avulla saa Vainola-paikkojen sijainnista tarkempaa tietoa.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Вайнола tarkoittaa nimeä Vainola. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Vaili Vainola tai Vaito Vainola.

Samankaltaisia nimiä kuin Vainola

Linkkejä muualle

Osoitteita

Osoitteita: vainola.com, vainola.eu, vainola.fi, vainola.org, vainola.info, vainola.name, vainola.net, vainolat.com, vainolat.eu, vainolat.fi, vainolat.info, vainolat.name, vainolat.net, vainolat.org. Alleviivatut osoitteet olivat olemassa talvella 2014/2015. Osoitelista on tehty koneellisesti. Toimivuutta tai sivujen sisältöä ei ole tarkastettu.

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Vainola i Finland. Surname Vainola in Finland.

©Tuomas Salste