Välipakka: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Välipakka

Välipakka on Suomessa esiintyvä sukunimi.

Välipakka-nimisten lukumäärä eri vuosina:

v. 2014 106

v. 2015 108

v. 2016 107

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Välipakka on noin sijalla 6 300.

Välipakka on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Välipakka ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Yritystoimintaa

Lakanneet yritykset
perust. 1950–1983

Sana Välipakka esiintyy osana yritysten nimiä ja/tai yritysten omistajilla. Yritysten kotipaikat on esitetty oheisella kartalla. Suurempi merkki tarkoittaa suurempaa yhtiömäärää.

Lakanneiden yritysten kartta (siniset merkit) koostuu yrityksistä, joiden toiminta on lakannut 2010 mennessä. Vuosiluku tai ‑luvut ovat yritysten perustamisvuosia. Aineistossa on yritysnimiä ja vaihtelevasti myös omistajien nimiä.

Välipakka osoitteissa

Katuosoitteissa

Sana Välipakka esiintyy katuosoitteissa seuraavasti: Välipakka. Sijainti on merkitty oheiseen karttaan.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Вялипакка ("Vjalipakka") tarkoittaa nimeä Välipakka. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Ennen vanhaan, kun oikeinkirjoitus horjui, käytettiin sukunimistä mitä erilaisimpia kirjoitusmuotoja. Wälipacka on esimerkki "vanhanaikaisesta" kirjoitusasusta. Välipakka olisi voitu kirjoittaa vaikkapa näin. Todelliset vanhat kirjoitusasut selviävät kirkonkirjoista; tämä esimerkki on tietokoneella keksitty.

Nimi kirjoitetaan joskus Valipakka tai Vaelipakka, jos ns. ääkköset eivät ole käytössä tai niitä ei tunneta.

Samankaltaisia nimiä kuin Välipakka

Linkkejä muualle

Osoitteita

Osoitteita: valipakat.com, valipakat.eu, valipakat.fi, valipakat.info, valipakat.name, valipakat.net, valipakat.org, valipakka.com, valipakka.eu, valipakka.fi, valipakka.info, valipakka.name, valipakka.net, valipakka.org. Osoitelista on tehty koneellisesti. Toimivuutta tai sivujen sisältöä ei ole tarkastettu.

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Välipakka i Finland. Surname Välipakka in Finland.

©Tuomas Salste