Vallasvuo: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Vallasvuo

Vallasvuo on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme varsin harvinainen.

Vallasvoiden lukumäärä eri vuosina:

v. 2015 27

v. 2016 28

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Vallasvuo on noin sijalla 17 000.

Vallasvuo-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka kymmenennellä suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Vallasvuo on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Vallasvuo ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Валласвуо tarkoittaa nimeä Vallasvuo. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Ennen vanhaan, kun oikeinkirjoitus horjui, käytettiin sukunimistä mitä erilaisimpia kirjoitusmuotoja. Wallasfwoo on esimerkki "vanhanaikaisesta" kirjoitusasusta. Vallasvuo olisi voitu kirjoittaa vaikkapa näin. Todelliset vanhat kirjoitusasut selviävät kirkonkirjoista; tämä esimerkki on tietokoneella keksitty.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Valle Vallasvuo tai Valma Vallasvuo.

Samankaltaisia nimiä kuin Vallasvuo

Linkkejä muualle

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Vallasvuo i Finland. Surname Vallasvuo in Finland.

©Tuomas Salste