Vallinen: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Vallinen

Vallinen on Suomessa esiintyvä sukunimi.

Vallisten lukumäärä eri vuosina:

v. 2014 116

v. 2015 117

v. 2016 116

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Vallinen on noin sijalla 6 000.

Vallinen on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Vallinen ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Asuinpaikat

Asuinpaikkoja
1939–1958

Vallisia tiedetään asuneen ainakin viereisten karttojen mukaisilla paikkakunnilla. Asuinpaikkakartta (violetit merkit) osoittaa 14 Vallisen asuinpaikan. Paikkatiedot perustuvat vuosina 1946–1958 aikuisiässä kuolleiden tietoihin, eivätkä ne kata kaikkia tämännimisiä.

Kartalla suurempi merkki tarkoittaa suurempaa henkilömäärää.

Yritystoimintaa

Toimivat oy:t
2011–2014
Lakanneet yritykset
perust. 1936
Lakanneet yritykset
perust. 1997–1999

Sana Vallinen tai Vallisen esiintyy osana yritysten nimiä ja/tai yritysten omistajilla. Yritysten kotipaikat on esitetty oheisilla kartoilla. Suurempi merkki tarkoittaa suurempaa yhtiömäärää.

Lakanneiden yritysten kartat (siniset merkit) koostuvat yrityksistä, joiden toiminta on lakannut 2010 mennessä. Vuosiluku tai ‑luvut ovat yritysten perustamisvuosia. Aineistossa on yritysnimiä ja vaihtelevasti myös omistajien nimiä.

Toimivien yritysten kartta (vihreät merkit) koostuu vuosina 2011–2014 toiminnassa olleista osakeyhtiöistä. Tässä aineistossa on vain osakeyhtiöiden nimiä, ei henkilöiden nimiä.

Vallinen osoitteissa

Katuosoitteissa

Sana Vallinen esiintyy katuosoitteissa seuraavasti: Vallisenkuja, Vallisentie. Osoitteet on merkitty oheiseen karttaan.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Валлинен tarkoittaa nimeä Vallinen. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Valle Vallinen tai Valma Vallinen.

Samankaltaisia nimiä kuin Vallinen

Linkkejä muualle

Osoitteita

Osoitteita: vallinen.com, vallinen.eu, vallinen.fi, vallinen.info, vallinen.name, vallinen.net, vallinen.org, valliset.com, valliset.eu, valliset.fi, valliset.info, valliset.name, valliset.net, valliset.org. Osoitelista on tehty koneellisesti. Toimivuutta tai sivujen sisältöä ei ole tarkastettu.

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Vallinen i Finland. Surname Vallinen in Finland.

©Tuomas Salste