Valpola: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Valpola

Valpola on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme melko harvinainen.

Valpola-nimisten lukumäärä eri vuosina:

v. 2014 61

v. 2015 60

v. 2016 60

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Valpola on noin sijalla 9 800.

Valpola-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka kuudennella suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Valpola on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Valpola ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Asuinpaikat

Asuinpaikkoja
2010

Valpola on tavallisimpia nimiä seuraavalla paikkakunnalla:

Listalla on kunta, jossa Valpola on 30 yleisimmän sukunimen joukossa. Paikka on merkitty myös oheiseen karttaan (violetti merkki). Tiedot ovat vuodelta 2010.

Kartta ei ole kaikenkattava. Siltä puuttuvat ne kunnat, joissa Valpola ei ole yleisimpien joukossa. Kartalla on yhteensä vain 16 hengen asuinpaikat. Uusimman tiedon mukaan Valpola-nimisiä on 60.

Paikannimi Valpola

Valpola (paikannimi)

Valpola on Suomessa sukunimen lisäksi myös paikannimi. Maassamme on yhteensä 2 sen nimistä paikkaa. Ne näkyvät oheisella kartalla. Paikkojen tyyppi on talo.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko nimellä Valpola jotain tekemistä näiden paikkojen kanssa ei näy tästä kartasta. Se tulee tarkistaa muualta.

Karttapaikan avulla saa Valpola-paikkojen sijainnista tarkempaa tietoa.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Валпола tarkoittaa nimeä Valpola. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Valpori Valpola tai Valpas Valpola.

Samankaltaisia nimiä kuin Valpola

Linkkejä muualle

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Valpola i Finland. Surname Valpola in Finland.

©Tuomas Salste