Vanha-Perttula: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Vanha-Perttula

Vanha-Perttula on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme varsin harvinainen.

Vanha-Perttuloiden lukumäärä eri vuosina:

v. 2015 36

v. 2016 36

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Vanha-Perttula on noin sijalla 14 000.

Vanha-Perttula-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka yhdeksännellä suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Verrattuna muihin sukunimiin Vanha-Perttula on melko pitkä nimi.

Vanha-Perttula on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Vanha-Perttula ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Paikannimi Vanha-Perttula

Vanha-Perttula (paikannimi)

Vanha-Perttula on Suomessa sukunimen lisäksi myös paikannimi. Paikka näkyy oheisella kartalla. Tyypiltään paikka on talo.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko nimellä Vanha-Perttula jotain tekemistä tämän paikan kanssa ei näy tästä kartasta. Se tulee tarkistaa muualta.

Karttapaikan avulla saa Vanha-Perttula-paikkojen sijainnista tarkempaa tietoa.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Ванха-Перттула tarkoittaa nimeä Vanha-Perttula. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Ennen vanhaan, kun oikeinkirjoitus horjui, käytettiin sukunimistä mitä erilaisimpia kirjoitusmuotoja. Wanha=Pertula on esimerkki "vanhanaikaisesta" kirjoitusasusta. Vanha-Perttula olisi voitu kirjoittaa vaikkapa näin. Todelliset vanhat kirjoitusasut selviävät kirkonkirjoista; tämä esimerkki on tietokoneella keksitty.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Van Vanha-Perttula.

Samankaltaisia nimiä kuin Vanha-Perttula

Linkkejä muualle

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Vanha-Perttula i Finland. Surname Vanha-Perttula in Finland.

©Tuomas Salste