Vanha-Rauvola: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Vanha-Rauvola

Vanha-Rauvola on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme varsin harvinainen. Vanha-Rauvola-nimisten lukumäärä oli 20 henkeä vuonna 2015. Nykyinen lukumäärä on ollut alle 20 Suomen kansalaista vuonna 2016.

Verrattuna muihin sukunimiin Vanha-Rauvola on melko pitkä nimi.

Paikannimi Vanha-Rauvola

Vanha-Rauvola (paikannimi)

Vanha-Rauvola on Suomessa sukunimen lisäksi myös paikannimi. Paikka näkyy oheisella kartalla. Tyypiltään paikka on talo.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko nimellä Vanha-Rauvola jotain tekemistä tämän paikan kanssa ei näy tästä kartasta. Se tulee tarkistaa muualta.

Karttapaikan avulla saa Vanha-Rauvola-paikkojen sijainnista tarkempaa tietoa.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Ванха-Раувола tarkoittaa nimeä Vanha-Rauvola. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Ennen vanhaan, kun oikeinkirjoitus horjui, käytettiin sukunimistä mitä erilaisimpia kirjoitusmuotoja. Wanha=Raufwola on esimerkki "vanhanaikaisesta" kirjoitusasusta. Vanha-Rauvola olisi voitu kirjoittaa vaikkapa näin. Todelliset vanhat kirjoitusasut selviävät kirkonkirjoista; tämä esimerkki on tietokoneella keksitty.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Van Vanha-Rauvola.

Samankaltaisia nimiä kuin Vanha-Rauvola

Linkkejä muualle

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Vanha-Rauvola i Finland. Surname Vanha-Rauvola in Finland.

©Tuomas Salste