Vanha-Rauvola: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Vanha-Rauvola

Vanha-Rauvola on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme varsin harvinainen. Vanha-Rauvola-nimisten lukumäärä oli 20 henkeä vuonna 2015. Tuoreempi tieto vuodelta 2017 kertoo, että lukumäärä oli alle 20 Suomen kansalaista.

Verrattuna muihin sukunimiin Vanha-Rauvola on melko pitkä nimi.

Paikannimi Vanha-Rauvola

Vanha-Rauvola (paikannimi)

Vanha-Rauvola on Suomessa paitsi sukunimi myös paikannimi. Paikka näkyy oheisella kartalla. Tyypiltään paikka on talo.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko sukunimellä Vanha-Rauvola jotain tekemistä tämän paikan kanssa ei näy tästä. Se tulee tarkistaa muualta.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Ванха-Раувола tarkoittaa nimeä Vanha-Rauvola. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Ennen vanhaan, kun oikeinkirjoitus horjui, käytettiin sukunimistä mitä erilaisimpia kirjoitusmuotoja. Wanha=Raufwola on esimerkki "vanhanaikaisesta" kirjoitusasusta. Vanha-Rauvola olisi voitu kirjoittaa vaikkapa näin. Todelliset vanhat kirjoitusasut selviävät kirkonkirjoista; tämä esimerkki on tietokoneella keksitty.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Van Vanha-Rauvola.

Samankaltaisia nimiä kuin Vanha-Rauvola

Linkkejä muualle

Sukunimi-infossa on tietoja 23 166 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tiedoissa voi olla puutteita ja virheitä. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet / Surname Vanha-Rauvola, Finland.

©Tuomas Salste