Vanha-Viitakoski: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Vanha-Viitakoski

Vanha-Viitakoski on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme varsin harvinainen.

Vanha-Viitakoskien lukumäärä eri vuosina:

v. 2015 38

v. 2016 38

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Vanha-Viitakoski on noin sijalla 14 000.

Vanha-Viitakoski-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka kahdeksannella suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Verrattuna muihin sukunimiin Vanha-Viitakoski on melko pitkä nimi.

Vanha-Viitakoski on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Vanha-Viitakoski ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Ванха-Вийтакоски ("Vanha-Vijtakoski") tarkoittaa nimeä Vanha-Viitakoski. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Ennen vanhaan, kun oikeinkirjoitus horjui, käytettiin sukunimistä mitä erilaisimpia kirjoitusmuotoja. Wanha=Wijtacoskj on esimerkki "vanhanaikaisesta" kirjoitusasusta. Vanha-Viitakoski olisi voitu kirjoittaa vaikkapa näin. Todelliset vanhat kirjoitusasut selviävät kirkonkirjoista; tämä esimerkki on tietokoneella keksitty.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Van Vanha-Viitakoski.

Samankaltaisia nimiä kuin Vanha-Viitakoski

Linkkejä muualle

Osoitteita

Osoitteita: vanha-viitakosket.com, vanha-viitakosket.eu, vanha-viitakosket.fi, vanha-viitakosket.info, vanha-viitakosket.name, vanha-viitakosket.net, vanha-viitakosket.org, vanha-viitakoski.com, vanha-viitakoski.eu, vanha-viitakoski.fi, vanha-viitakoski.info, vanha-viitakoski.name, vanha-viitakoski.net, vanha-viitakoski.org. Osoitelista on tehty koneellisesti. Toimivuutta tai sivujen sisältöä ei ole tarkastettu.

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Vanha-Viitakoski i Finland. Surname Vanha-Viitakoski in Finland.

©Tuomas Salste