Vanhatupa: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Vanhatupa

Vanhatupa on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme melko harvinainen.

Vanhatupien määrä on noussut takavuosista. Lukumäärä eri vuosina:

v. 1970 58 max

v. 2014 74

v. 2015 77

v. 2016 77

Eri vuosien luvut eivät ole täysin vertailukelpoisia. Vuoden 1970 luku on maksimi; elossa olleiden määrä oli todennäköisesti hiukan pienempi. Vuosien 2014–2016 lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Vanhatupa on noin sijalla 8 100.

Vanhatupa-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka kuudennella suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Vanhatupa on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Vanhatupa ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Yritystoimintaa

Lakanneet yritykset
perust. 1984

Sana Vanhatupa tai Vanhatuvan esiintyy osana yritysten nimiä ja/tai yritysten omistajilla. Yritysten kotipaikat on esitetty oheisella kartalla. Suurempi merkki tarkoittaa suurempaa yhtiömäärää.

Lakanneiden yritysten kartta (siniset merkit) koostuu yrityksistä, joiden toiminta on lakannut 2010 mennessä. Vuosiluku tai ‑luvut ovat yritysten perustamisvuosia. Aineistossa on yritysnimiä ja vaihtelevasti myös omistajien nimiä.

Paikannimi Vanhatupa

Vanhatupa (paikannimi)Katuosoitteissa

Vanhatupa on Suomessa sukunimen lisäksi myös paikannimi. Maassamme on yhteensä 10 sen nimistä paikkaa. Ne näkyvät oheisella kartalla. Paikkojen tyyppi on talo.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko nimellä Vanhatupa jotain tekemistä näiden paikkojen kanssa ei näy tästä kartasta. Se tulee tarkistaa muualta.

Sana Vanhatupa esiintyy katuosoitteissa seuraavasti: Vanhatuvantie. Sijainti on merkitty oheiseen karttaan.

Karttapaikan avulla saa Vanhatupa-paikkojen sijainnista tarkempaa tietoa.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Ванхатупа tarkoittaa nimeä Vanhatupa. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Van Vanhatupa.

Samankaltaisia nimiä kuin Vanhatupa

Linkkejä muualle

Osoitteita

Osoitteita: vanhatupa.fi, vanhatupa.com, vanhatupa.eu, vanhatupa.info, vanhatupa.name, vanhatupa.net, vanhatupa.org. Alleviivatut osoitteet olivat olemassa talvella 2014/2015. Osoitelista on tehty koneellisesti. Toimivuutta tai sivujen sisältöä ei ole tarkastettu.

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Vanhatupa i Finland. Surname Vanhatupa in Finland.

©Tuomas Salste