Vännilä: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Vännilä

Vännilä on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme varsin harvinainen. Vännilä-nimisten lukumäärä oli 35 henkeä vuonna 1970. Tuoreempi tieto vuodelta 2016 kertoo, että lukumäärä oli alle 20 Suomen kansalaista.

Yritystoimintaa

Lakanneet yritykset
perust. 1911

Sana Vännilän esiintyy osana yritysten nimiä ja/tai yritysten omistajilla. Yritysten kotipaikat on esitetty oheisella kartalla. Suurempi merkki tarkoittaa suurempaa yhtiömäärää.

Lakanneiden yritysten kartta (siniset merkit) koostuu yrityksistä, joiden toiminta on lakannut 2010 mennessä. Vuosiluku tai ‑luvut ovat yritysten perustamisvuosia. Aineistossa on yritysnimiä ja vaihtelevasti myös omistajien nimiä.

Paikannimi Vännilä

Vännilä (paikannimi)Katuosoitteissa

Vännilä on Suomessa sukunimen lisäksi myös paikannimi. Maassamme on yhteensä 10 sen nimistä paikkaa. Ne näkyvät oheisella kartalla. Paikkojen tyyppi on kylä/kaupunginosa/kulmakunta, maastokohde, pelto/niitty sekä talo.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko nimellä Vännilä jotain tekemistä näiden paikkojen kanssa ei näy tästä kartasta. Se tulee tarkistaa muualta.

Sana Vännilä esiintyy katuosoitteissa seuraavasti: Vännilän välitie, Vänniläntie. Osoitteet on merkitty oheiseen karttaan.

Karttapaikan avulla saa Vännilä-paikkojen sijainnista tarkempaa tietoa.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Вянниля ("Vjannilja") tarkoittaa nimeä Vännilä. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Nimi kirjoitetaan joskus Vannila tai Vaennilae, jos ns. ääkköset eivät ole käytössä tai niitä ei tunneta.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Vänni Vännilä.

Samankaltaisia nimiä kuin Vännilä

Linkkejä muualle

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Vännilä i Finland. Surname Vännilä in Finland.

©Tuomas Salste