Vantanen: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Vantanen

Vantanen on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme melko harvinainen.

Vantasten lukumäärä eri vuosina:

v. 2015 47

v. 2016 50

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Vantanen on noin sijalla 11 000.

Vantanen-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka seitsemännellä suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Vantanen on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Vantanen ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Yritystoimintaa

Lakanneet yritykset
perust. 1996

Sana Vantanen esiintyy osana yritysten nimiä ja/tai yritysten omistajilla. Yritysten kotipaikat on esitetty oheisella kartalla. Suurempi merkki tarkoittaa suurempaa yhtiömäärää.

Lakanneiden yritysten kartta (siniset merkit) koostuu yrityksistä, joiden toiminta on lakannut 2010 mennessä. Vuosiluku tai ‑luvut ovat yritysten perustamisvuosia. Aineistossa on yritysnimiä ja vaihtelevasti myös omistajien nimiä.

Vantanen osoitteissa

Katuosoitteissa

Sana Vantanen esiintyy katuosoitteissa seuraavasti: Vantanen. Sijainti on merkitty oheiseen karttaan.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Вантанен tarkoittaa nimeä Vantanen. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Ennen vanhaan, kun oikeinkirjoitus horjui, käytettiin sukunimistä mitä erilaisimpia kirjoitusmuotoja. Wandain on esimerkki "vanhanaikaisesta" kirjoitusasusta. Vantanen olisi voitu kirjoittaa vaikkapa näin. Todelliset vanhat kirjoitusasut selviävät kirkonkirjoista; tämä esimerkki on tietokoneella keksitty.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Vante Vantanen tai Vanda Vantanen.

Samankaltaisia nimiä kuin Vantanen

Linkkejä muualle

Osoitteita

Osoitteita: vantanen.com, vantanen.fi, vantanen.eu, vantanen.info, vantanen.name, vantanen.net, vantanen.org, vantaset.com, vantaset.eu, vantaset.fi, vantaset.info, vantaset.name, vantaset.net, vantaset.org. Alleviivatut osoitteet olivat olemassa talvella 2014/2015. Osoitelista on tehty koneellisesti. Toimivuutta tai sivujen sisältöä ei ole tarkastettu.

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Vantanen i Finland. Surname Vantanen in Finland.

©Tuomas Salste