Vapaavuori: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Vapaavuori

Vapaavuori on Suomessa esiintyvä sukunimi.

Vapaavuorien määrä on noussut takavuosista. Lukumäärä eri vuosina:

v. 1970 179 max

v. 2014 191

v. 2015 194

v. 2016 195

Eri vuosien luvut eivät ole täysin vertailukelpoisia. Vuoden 1970 luku on maksimi; elossa olleiden määrä oli todennäköisesti hiukan pienempi. Vuosien 2014–2016 lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Vapaavuori on noin sijalla 3 900.

Vapaavuori on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Vapaavuori ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Asuinpaikat

Asuinpaikkoja
1939–1958

Vapaavuoria tiedetään asuneen ainakin viereisten karttojen mukaisilla paikkakunnilla. Asuinpaikkakartta (violetit merkit) osoittaa 14 Vapaavuoren asuinpaikan. Paikkatiedot perustuvat vuosina 1939–1958 aikuisiässä kuolleiden tietoihin, eivätkä ne kata kaikkia tämännimisiä.

Kartalla suurempi merkki tarkoittaa suurempaa henkilömäärää.

Yritystoimintaa

Toimivat oy:t
2011–2014
Lakanneet yritykset
perust. 1943
Lakanneet yritykset
perust. 1949–1994

Sana Vapaavuori esiintyy osana yritysten nimiä ja/tai yritysten omistajilla. Yritysten kotipaikat on esitetty oheisilla kartoilla. Suurempi merkki tarkoittaa suurempaa yhtiömäärää.

Lakanneiden yritysten kartat (siniset merkit) koostuvat yrityksistä, joiden toiminta on lakannut 2010 mennessä. Vuosiluku tai ‑luvut ovat yritysten perustamisvuosia. Aineistossa on yritysnimiä ja vaihtelevasti myös omistajien nimiä.

Toimivien yritysten kartta (vihreät merkit) koostuu vuosina 2011–2014 toiminnassa olleista osakeyhtiöistä. Tässä aineistossa on vain osakeyhtiöiden nimiä, ei henkilöiden nimiä.

Paikannimi Vapaavuori

Vapaavuori (paikannimi)Katuosoitteissa

Vapaavuori on Suomessa sukunimen lisäksi myös paikannimi. Paikka näkyy oheisella kartalla. Tyypiltään paikka on talo.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko nimellä Vapaavuori jotain tekemistä tämän paikan kanssa ei näy tästä kartasta. Se tulee tarkistaa muualta.

Sana Vapaavuori esiintyy katuosoitteissa seuraavasti: Vapaavuorenkuja. Sijainti on merkitty oheiseen karttaan.

Karttapaikan avulla saa Vapaavuori-paikkojen sijainnista tarkempaa tietoa.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Вапаавуори tarkoittaa nimeä Vapaavuori. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Ennen vanhaan, kun oikeinkirjoitus horjui, käytettiin sukunimistä mitä erilaisimpia kirjoitusmuotoja. Wapafwoorj on esimerkki "vanhanaikaisesta" kirjoitusasusta. Vapaavuori olisi voitu kirjoittaa vaikkapa näin. Todelliset vanhat kirjoitusasut selviävät kirkonkirjoista; tämä esimerkki on tietokoneella keksitty.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Vapaa Vapaavuori tai Vappu Vapaavuori.

Samankaltaisia nimiä kuin Vapaavuori

Linkkejä muualle

Osoitteita

Osoitteita: vapaavuori.com, vapaavuori.fi, vapaavuori.net, vapaavuoret.com, vapaavuoret.eu, vapaavuoret.fi, vapaavuoret.info, vapaavuoret.name, vapaavuoret.net, vapaavuoret.org, vapaavuori.eu, vapaavuori.info, vapaavuori.name, vapaavuori.org. Alleviivatut osoitteet olivat olemassa talvella 2014/2015. Osoitelista on tehty koneellisesti. Toimivuutta tai sivujen sisältöä ei ole tarkastettu.

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Vapaavuori i Finland. Surname Vapaavuori in Finland.

©Tuomas Salste