Varpu-Luoma: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Varpu-Luoma

Varpu-Luoma on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme varsin harvinainen.

Varpu-Luomien lukumäärä eri vuosina:

v. 2015 23

v. 2016 23

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Varpu-Luoma on noin sijalla 20 000.

Varpu-Luoma-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka 12. suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Verrattuna muihin sukunimiin Varpu-Luoma on melko pitkä nimi.

Varpu-Luoma on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Varpu-Luoma ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Варпу-Луома tarkoittaa nimeä Varpu-Luoma. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Ennen vanhaan, kun oikeinkirjoitus horjui, käytettiin sukunimistä mitä erilaisimpia kirjoitusmuotoja. Warpu=Looma on esimerkki "vanhanaikaisesta" kirjoitusasusta. Varpu-Luoma olisi voitu kirjoittaa vaikkapa näin. Todelliset vanhat kirjoitusasut selviävät kirkonkirjoista; tämä esimerkki on tietokoneella keksitty.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Varpu-Leena Varpu-Luoma.

Samankaltaisia nimiä kuin Varpu-Luoma

Linkkejä muualle

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Varpu-Luoma i Finland. Surname Varpu-Luoma in Finland.

©Tuomas Salste