Vartinen: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Vartinen

Vartinen on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme varsin harvinainen. Vartisten lukumäärä oli 20 henkeä vuonna 2016. Luku sisältää kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Vartinen on noin sijalla 22 000.

Vartinen-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka 13. suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Vartinen on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Vartinen ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Вартинен tarkoittaa nimeä Vartinen. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Ennen vanhaan, kun oikeinkirjoitus horjui, käytettiin sukunimistä mitä erilaisimpia kirjoitusmuotoja. Wartin on esimerkki "vanhanaikaisesta" kirjoitusasusta. Vartinen olisi voitu kirjoittaa vaikkapa näin. Todelliset vanhat kirjoitusasut selviävät kirkonkirjoista; tämä esimerkki on tietokoneella keksitty.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Varma Vartinen.

Samankaltaisia nimiä kuin Vartinen

Linkkejä muualle

Osoitteita

Osoitteita: vartinen.com, vartinen.eu, vartinen.fi, vartinen.info, vartinen.name, vartinen.net, vartinen.org, vartiset.com, vartiset.eu, vartiset.fi, vartiset.info, vartiset.name, vartiset.net, vartiset.org. Osoitelista on tehty koneellisesti. Toimivuutta tai sivujen sisältöä ei ole tarkastettu.

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Vartinen i Finland. Surname Vartinen in Finland.

©Tuomas Salste