Vasankari: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Vasankari

Vasankari on Suomessa esiintyvä sukunimi.

Vasankarien määrä on noussut takavuosista. Lukumäärä eri vuosina:

v. 1970 134 max

v. 2014 151

v. 2015 152

v. 2016 153

Eri vuosien luvut eivät ole täysin vertailukelpoisia. Vuoden 1970 luku on maksimi; elossa olleiden määrä oli todennäköisesti hiukan pienempi. Vuosien 2014–2016 lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Vasankari on noin sijalla 4 800.

Vasankari on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Vasankari ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Yritystoimintaa

Toimivat oy:t
2011–2014
Lakanneet yritykset
perust. 1928–1937
Lakanneet yritykset
perust. 1966–1994

Sana Vasankari tai Vasankarin esiintyy osana yritysten nimiä ja/tai yritysten omistajilla. Yritysten kotipaikat on esitetty oheisilla kartoilla. Suurempi merkki tarkoittaa suurempaa yhtiömäärää.

Lakanneiden yritysten kartat (siniset merkit) koostuvat yrityksistä, joiden toiminta on lakannut 2010 mennessä. Vuosiluku tai ‑luvut ovat yritysten perustamisvuosia. Aineistossa on yritysnimiä ja vaihtelevasti myös omistajien nimiä.

Toimivien yritysten kartta (vihreät merkit) koostuu vuosina 2011–2014 toiminnassa olleista osakeyhtiöistä. Tässä aineistossa on vain osakeyhtiöiden nimiä, ei henkilöiden nimiä.

Paikannimi Vasankari

Vasankari (paikannimi)Katuosoitteissa

Vasankari on Suomessa sukunimen lisäksi myös paikannimi. Maassamme on yhteensä 3 sen nimistä paikkaa. Ne näkyvät oheisella kartalla. Paikkojen tyyppi on kylä/kaupunginosa/kulmakunta sekä maastokohde.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko nimellä Vasankari jotain tekemistä näiden paikkojen kanssa ei näy tästä kartasta. Se tulee tarkistaa muualta.

Sana Vasankari esiintyy katuosoitteissa seuraavasti: Vasankarintie. Sijainti on merkitty oheiseen karttaan.

Karttapaikan avulla saa Vasankari-paikkojen sijainnista tarkempaa tietoa.

Vasankarit ulkomailla

Ruotsissa Vasankari oli 14 ihmisen sukunimi vuonna 2015.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Васанкари tarkoittaa nimeä Vasankari. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Ennen vanhaan, kun oikeinkirjoitus horjui, käytettiin sukunimistä mitä erilaisimpia kirjoitusmuotoja. Wasangarj on esimerkki "vanhanaikaisesta" kirjoitusasusta. Vasankari olisi voitu kirjoittaa vaikkapa näin. Todelliset vanhat kirjoitusasut selviävät kirkonkirjoista; tämä esimerkki on tietokoneella keksitty.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Vasili Vasankari tai Vasiliki Vasankari.

Samankaltaisia nimiä kuin Vasankari

Linkkejä muualle

Osoitteita

Osoitteita: vasankari.com, vasankari.eu, vasankari.fi, vasankari.info, vasankari.name, vasankari.net, vasankari.org. Alleviivatut osoitteet olivat olemassa talvella 2014/2015. Osoitelista on tehty koneellisesti. Toimivuutta tai sivujen sisältöä ei ole tarkastettu.

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Vasankari i Finland. Surname Vasankari in Finland.

©Tuomas Salste