Vatjus-Anttila: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Vatjus-Anttila

Vatjus-Anttila on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme melko harvinainen.

Vatjus-Anttiloiden lukumäärä eri vuosina:

v. 2015 53

v. 2016 53

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Vatjus-Anttila on noin sijalla 11 000.

Vatjus-Anttila-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka seitsemännellä suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Verrattuna muihin sukunimiin Vatjus-Anttila on melko pitkä nimi.

Vatjus-Anttila on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Vatjus-Anttila ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Ватьюс-Анттила tarkoittaa nimeä Vatjus-Anttila. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Ennen vanhaan, kun oikeinkirjoitus horjui, käytettiin sukunimistä mitä erilaisimpia kirjoitusmuotoja. Watius=Antila on esimerkki "vanhanaikaisesta" kirjoitusasusta. Vatjus-Anttila olisi voitu kirjoittaa vaikkapa näin. Todelliset vanhat kirjoitusasut selviävät kirkonkirjoista; tämä esimerkki on tietokoneella keksitty.

Samankaltaisia nimiä kuin Vatjus-Anttila

Linkkejä muualle

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Vatjus-Anttila i Finland. Surname Vatjus-Anttila in Finland.

©Tuomas Salste