Vauhkala: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Vauhkala

Vauhkala on Suomessa esiintyvä sukunimi.

Vauhkala-nimisten lukumäärä eri vuosina:

v. 1970 101 max

v. 2014 107

v. 2015 107

v. 2016 108

Eri vuosien luvut eivät ole täysin vertailukelpoisia. Vuoden 1970 luku on maksimi; elossa olleiden määrä oli todennäköisesti hiukan pienempi. Vuosien 2014–2016 lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Vauhkala on noin sijalla 6 300.

Vauhkala on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Vauhkala ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Yritystoimintaa

Lakanneet yritykset
perust. 1985–2005

Sana Vauhkala esiintyy osana yritysten nimiä ja/tai yritysten omistajilla. Yritysten kotipaikat on esitetty oheisella kartalla. Suurempi merkki tarkoittaa suurempaa yhtiömäärää.

Lakanneiden yritysten kartta (siniset merkit) koostuu yrityksistä, joiden toiminta on lakannut 2010 mennessä. Vuosiluku tai ‑luvut ovat yritysten perustamisvuosia. Aineistossa on yritysnimiä ja vaihtelevasti myös omistajien nimiä.

Paikannimi Vauhkala

Vauhkala (paikannimi)

Vauhkala on Suomessa sukunimen lisäksi myös paikannimi. Paikka näkyy oheisella kartalla. Tyypiltään paikka on talo.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko nimellä Vauhkala jotain tekemistä tämän paikan kanssa ei näy tästä kartasta. Se tulee tarkistaa muualta.

Karttapaikan avulla saa Vauhkala-paikkojen sijainnista tarkempaa tietoa.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Ваухкала tarkoittaa nimeä Vauhkala. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Ennen vanhaan, kun oikeinkirjoitus horjui, käytettiin sukunimistä mitä erilaisimpia kirjoitusmuotoja. Wauchcala on esimerkki "vanhanaikaisesta" kirjoitusasusta. Vauhkala olisi voitu kirjoittaa vaikkapa näin. Todelliset vanhat kirjoitusasut selviävät kirkonkirjoista; tämä esimerkki on tietokoneella keksitty.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Vaula Vauhkala.

Samankaltaisia nimiä kuin Vauhkala

Linkkejä muualle

Osoitteita

Osoitteita: vauhkala.com, vauhkala.eu, vauhkala.fi, vauhkala.info, vauhkala.name, vauhkala.net, vauhkala.org, vauhkalat.com, vauhkalat.eu, vauhkalat.fi, vauhkalat.info, vauhkalat.name, vauhkalat.net, vauhkalat.org. Osoitelista on tehty koneellisesti. Toimivuutta tai sivujen sisältöä ei ole tarkastettu.

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Vauhkala i Finland. Surname Vauhkala in Finland.

©Tuomas Salste