Vehkalampi: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Vehkalampi

Vehkalampi on Suomessa esiintyvä sukunimi.

Vehkalampien lukumäärä eri vuosina:

v. 2014 118

v. 2015 124

v. 2016 125

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Vehkalampi on noin sijalla 5 600.

Vehkalampi on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Vehkalampi ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Asuinpaikat

Asuinpaikkoja
2010

Vehkalampi on tavallisimpia nimiä seuraavalla paikkakunnalla:

Listalla on kunta, jossa Vehkalampi on 30 yleisimmän sukunimen joukossa. Paikka on merkitty myös oheiseen karttaan (violetti merkki). Tiedot ovat vuodelta 2010.

Kartta ei ole kaikenkattava. Siltä puuttuvat ne kunnat, joissa Vehkalampi ei ole yleisimpien joukossa. Kartalla on yhteensä vain 46 hengen asuinpaikat. Uusimman tiedon mukaan Vehkalampia on 125.

Yritystoimintaa

Lakanneet yritykset
perust. 1933

Sana Vehkalampi esiintyy osana yritysten nimiä ja/tai yritysten omistajilla. Yritysten kotipaikat on esitetty oheisella kartalla. Suurempi merkki tarkoittaa suurempaa yhtiömäärää.

Lakanneiden yritysten kartta (siniset merkit) koostuu yrityksistä, joiden toiminta on lakannut 2010 mennessä. Vuosiluku tai ‑luvut ovat yritysten perustamisvuosia. Aineistossa on yritysnimiä ja vaihtelevasti myös omistajien nimiä.

Paikannimi Vehkalampi

Vehkalampi (paikannimi)Katuosoitteissa

Vehkalampi on Suomessa sukunimen lisäksi myös paikannimi. Maassamme on yhteensä 147 sen nimistä paikkaa. Ne näkyvät oheisella kartalla. Paikkojen tyyppi on kylä/kaupunginosa/kulmakunta, suo, talo, vesialue sekä virtaveden osa.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko nimellä Vehkalampi jotain tekemistä näiden paikkojen kanssa ei näy tästä kartasta. Se tulee tarkistaa muualta.

Sana Vehkalampi esiintyy katuosoitteissa seuraavasti: Vehkalammentie, Vehkalampi. Osoitteet on merkitty oheiseen karttaan.

Karttapaikan avulla saa Vehkalampi-paikkojen sijainnista tarkempaa tietoa.

Vehkalammet ulkomailla

Ruotsissa Vehkalampi oli 12 ihmisen sukunimi vuonna 2015.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Вехкалампи tarkoittaa nimeä Vehkalampi. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Ennen vanhaan, kun oikeinkirjoitus horjui, käytettiin sukunimistä mitä erilaisimpia kirjoitusmuotoja. Wechcalambj on esimerkki "vanhanaikaisesta" kirjoitusasusta. Vehkalampi olisi voitu kirjoittaa vaikkapa näin. Todelliset vanhat kirjoitusasut selviävät kirkonkirjoista; tämä esimerkki on tietokoneella keksitty.

Samankaltaisia nimiä kuin Vehkalampi

Linkkejä muualle

Osoitteita

Osoitteita: vehkalammet.com, vehkalammet.eu, vehkalammet.fi, vehkalammet.info, vehkalammet.name, vehkalammet.net, vehkalammet.org, vehkalampi.com, vehkalampi.eu, vehkalampi.fi, vehkalampi.info, vehkalampi.name, vehkalampi.net, vehkalampi.org. Osoitelista on tehty koneellisesti. Toimivuutta tai sivujen sisältöä ei ole tarkastettu.

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Vehkalampi i Finland. Surname Vehkalampi in Finland.

©Tuomas Salste