Vehmaan-Kreula: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Vehmaan-Kreula

Vehmaan-Kreula on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme varsin harvinainen.

Vehmaan-Kreula-nimisten lukumäärä eri vuosina:

v. 2015 22

v. 2016 22

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Vehmaan-Kreula on noin sijalla 20 000.

Vehmaan-Kreula-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka 12. suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Verrattuna muihin sukunimiin Vehmaan-Kreula on melko pitkä nimi.

Vehmaan-Kreula on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Vehmaan-Kreula ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Вехмаан-Креула tarkoittaa nimeä Vehmaan-Kreula. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Ennen vanhaan, kun oikeinkirjoitus horjui, käytettiin sukunimistä mitä erilaisimpia kirjoitusmuotoja. Wechman=Creula on esimerkki "vanhanaikaisesta" kirjoitusasusta. Vehmaan-Kreula olisi voitu kirjoittaa vaikkapa näin. Todelliset vanhat kirjoitusasut selviävät kirkonkirjoista; tämä esimerkki on tietokoneella keksitty.

Samankaltaisia nimiä kuin Vehmaan-Kreula

Linkkejä muualle

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Vehmaan-Kreula i Finland. Surname Vehmaan-Kreula in Finland.

©Tuomas Salste