Vehmassalo: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Vehmassalo

Vehmassalo on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme melko harvinainen.

Vehmassalojen lukumäärä eri vuosina:

v. 2014 58

v. 2015 61

v. 2016 61

v. 2017 61

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Vehmassalo on noin sijalla 9 700.

Vehmassalo-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka kuudennella suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Paikannimi Vehmassalo

Vehmassalo (paikannimi)Katuosoitteissa

Vehmassalo on Suomessa paitsi sukunimi myös paikannimi. Maassamme on yhteensä 7 sen nimistä paikkaa. Ne näkyvät oheisella kartalla. Paikkojen tyyppi on metsäalue, saari sekä talo.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko sukunimellä Vehmassalo jotain tekemistä näiden paikkojen kanssa ei näy tästä. Se tulee tarkistaa muualta.

Sana Vehmassalo esiintyy katuosoitteissa seuraavasti: Vehmassalontie. Sijainti on merkitty oheiseen karttaan punaisella.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Вехмассало tarkoittaa nimeä Vehmassalo. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Ennen vanhaan, kun oikeinkirjoitus horjui, käytettiin sukunimistä mitä erilaisimpia kirjoitusmuotoja. Wechmassalå on esimerkki "vanhanaikaisesta" kirjoitusasusta. Vehmassalo olisi voitu kirjoittaa vaikkapa näin. Todelliset vanhat kirjoitusasut selviävät kirkonkirjoista; tämä esimerkki on tietokoneella keksitty.

Samankaltaisia nimiä kuin Vehmassalo

Linkkejä muualle

Sukunimi-infossa on tietoja 23 166 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tiedoissa voi olla puutteita ja virheitä. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet / Surname Vehmassalo, Finland.

©Tuomas Salste