Veira: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Veira

Veira on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme varsin harvinainen. Veira-nimisten lukumäärä oli 20 henkeä vuonna 2015. Tuoreempi tieto vuodelta 2016 kertoo, että lukumäärä oli alle 20 Suomen kansalaista.

Yritystoimintaa

Lakanneet yritykset
perust. 1948
Toimivat oy:t
2011–2014

Sana Veira esiintyy osana yritysten nimiä ja/tai yritysten omistajilla. Yritysten kotipaikat on esitetty oheisilla kartoilla. Suurempi merkki tarkoittaa suurempaa yhtiömäärää.

Lakanneiden yritysten kartta (siniset merkit) koostuu yrityksistä, joiden toiminta on lakannut 2010 mennessä. Vuosiluku tai ‑luvut ovat yritysten perustamisvuosia. Aineistossa on yritysnimiä ja vaihtelevasti myös omistajien nimiä.

Toimivien yritysten kartta (vihreät merkit) koostuu vuosina 2011–2014 toiminnassa olleista osakeyhtiöistä. Tässä aineistossa on vain osakeyhtiöiden nimiä, ei henkilöiden nimiä.

Veira-suku ulkomailla

Espanjassa oli vuonna 2014 yhteensä 1 321 henkeä, joiden sukunimi oli VEIRA.

Yhdysvalloissa oli vuonna 2000 yhteensä 266 henkeä, joiden sukunimi oli VEIRA.

Australiassa oli vuoden 2006 paikkeilla äänioikeutettuna 6 henkeä, joiden sukunimi oli VEIRA.

Tiesitkö, että...

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Veija Veira tai Veina Veira.

Samankaltaisia nimiä kuin Veira

Linkkejä muualle

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Veira i Finland. Surname Veira in Finland.

©Tuomas Salste