Veistämö: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Veistämö

Veistämö on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme varsin harvinainen.

Veistämöiden lukumäärä eri vuosina:

v. 2015 32

v. 2016 32

v. 2017 32

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Veistämö on noin sijalla 16 000.

Veistämö-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka kahdeksannella suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Yritystoimintaa

Yritykset
perust. 1914–1941
Yritykset
perust. –2010

Sana Veistämö esiintyy osana yritysten nimiä ja/tai yritysten omistajilla. Yritysten viralliset kotipaikat on esitetty sinisillä merkeillä oheisilla kartoilla. Jos kartalla on erikokoisia merkkejä, suurempi merkki tarkoittaa suurempaa yhtiömäärää.

Vuosiluku tai ‑luvut ovat yritysten perustamisvuosia. Aineistossa on yritysnimiä ja vaihtelevasti myös omistajien nimiä.

Veistämö osoitteissa

Katuosoitteissa

Sana Veistämö esiintyy katuosoitteissa seuraavasti: Vanha Veistämöntie, Veistämökuja, Veistämönaukio, Veistämönkatu, Veistämönkuja, Veistämöntie, Veistämötie. Osoitteet on merkitty oheiseen karttaan punaisella.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Вейстямё ("Veistjamjo") tarkoittaa nimeä Veistämö. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Nimi kirjoitetaan joskus Veistamo tai Veistaemoe, jos ns. ääkköset eivät ole käytössä tai niitä ei tunneta.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Veijo Veistämö tai Veina Veistämö.

Samankaltaisia nimiä kuin Veistämö

Linkkejä muualle

Sukunimi-infossa on tietoja 23 166 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tiedoissa voi olla puutteita ja virheitä. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet / Surname Veistämö, Finland.

©Tuomas Salste