Veistämö: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Veistämö

Veistämö on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme varsin harvinainen.

Veistämöiden lukumäärä eri vuosina:

v. 2015 32

v. 2016 32

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Veistämö on noin sijalla 16 000.

Veistämö-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka yhdeksännellä suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Veistämö on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Veistämö ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Yritystoimintaa

Toimivat oy:t
2011–2014
Lakanneet yritykset
perust. 1914–1941
Lakanneet yritykset
perust. 1947–1999

Sana Veistämö tai Veistämön esiintyy osana yritysten nimiä ja/tai yritysten omistajilla. Yritysten kotipaikat on esitetty oheisilla kartoilla. Suurempi merkki tarkoittaa suurempaa yhtiömäärää.

Lakanneiden yritysten kartat (siniset merkit) koostuvat yrityksistä, joiden toiminta on lakannut 2010 mennessä. Vuosiluku tai ‑luvut ovat yritysten perustamisvuosia. Aineistossa on yritysnimiä ja vaihtelevasti myös omistajien nimiä.

Toimivien yritysten kartta (vihreät merkit) koostuu vuosina 2011–2014 toiminnassa olleista osakeyhtiöistä. Tässä aineistossa on vain osakeyhtiöiden nimiä, ei henkilöiden nimiä.

Veistämö osoitteissa

Katuosoitteissa

Sana Veistämö esiintyy katuosoitteissa seuraavasti: Vanha Veistämöntie, Veistämökuja, Veistämönaukio, Veistämönkatu, Veistämönkuja, Veistämöntie, Veistämötie. Osoitteet on merkitty oheiseen karttaan.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Вейстямё ("Veistjamjo") tarkoittaa nimeä Veistämö. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Nimi kirjoitetaan joskus Veistamo tai Veistaemoe, jos ns. ääkköset eivät ole käytössä tai niitä ei tunneta.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Veija Veistämö tai Veina Veistämö.

Samankaltaisia nimiä kuin Veistämö

Linkkejä muualle

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Veistämö i Finland. Surname Veistämö in Finland.

©Tuomas Salste