Venemies: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Venemies

Venemies on Suomessa esiintyvä sukunimi.

Venemiesten lukumäärä eri vuosina:

v. 2014 118

v. 2015 117

v. 2016 116

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Venemies on noin sijalla 6 000.

Venemies on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Venemies ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Asuinpaikat

Asuinpaikkoja
1939–1958

Venemiehiä tiedetään asuneen ainakin viereisten karttojen mukaisilla paikkakunnilla. Asuinpaikkakartta (violetit merkit) osoittaa 8 Venemiehen asuinpaikan. Paikkatiedot perustuvat vuosina 1939–1958 aikuisiässä kuolleiden tietoihin, eivätkä ne kata kaikkia tämännimisiä. Näiden Venemiesten yleisimpiä asuinpaikkoja olivat Hirvensalmi (4 vainajaa) sekä Mäntyharju (3).

Kartalla suurempi merkki tarkoittaa suurempaa henkilömäärää.

Yritystoimintaa

Lakanneet yritykset
perust. 1978–1998

Sana Venemies tai Venemiehet esiintyy osana yritysten nimiä ja/tai yritysten omistajilla. Yritysten kotipaikat on esitetty oheisella kartalla. Suurempi merkki tarkoittaa suurempaa yhtiömäärää.

Lakanneiden yritysten kartta (siniset merkit) koostuu yrityksistä, joiden toiminta on lakannut 2010 mennessä. Vuosiluku tai ‑luvut ovat yritysten perustamisvuosia. Aineistossa on yritysnimiä ja vaihtelevasti myös omistajien nimiä.

Venemies osoitteissa

Katuosoitteissa

Sana Venemies esiintyy katuosoitteissa seuraavasti: Venemiehenkatu, Venemiehentie. Osoitteet on merkitty oheiseen karttaan.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Венемиес ("Venemijes") tarkoittaa nimeä Venemies. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Venera Venemies tai Venho Venemies.

Linkkejä muualle

Osoitteita

Osoitteita: venemiehet.com, venemiehet.eu, venemiehet.fi, venemiehet.info, venemiehet.name, venemiehet.net, venemiehet.org, venemies.com, venemies.eu, venemies.fi, venemies.info, venemies.name, venemies.net, venemies.org. Osoitelista on tehty koneellisesti. Toimivuutta tai sivujen sisältöä ei ole tarkastettu.

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Venemies i Finland. Surname Venemies in Finland.

©Tuomas Salste