Ventola: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Ventola

Ventola on Suomessa esiintyvä sukunimi.

Ventola-nimisten määrä on noussut takavuosista. Lukumäärä eri vuosina:

v. 1970 79 max

v. 2014 110

v. 2015 111

v. 2016 111

Eri vuosien luvut eivät ole täysin vertailukelpoisia. Vuoden 1970 luku on maksimi; elossa olleiden määrä oli todennäköisesti hiukan pienempi. Vuosien 2014–2016 lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Ventola on noin sijalla 6 100.

Ventola on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Ventola ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Asuinpaikat

Asuinpaikkoja
1939–1958

Ventola-nimisiä tiedetään asuneen ainakin viereisten karttojen mukaisilla paikkakunnilla. Asuinpaikkakartta (violetit merkit) osoittaa 10 Ventolan asuinpaikan. Paikkatiedot perustuvat vuosina 1939–1958 aikuisiässä kuolleiden tietoihin, eivätkä ne kata kaikkia tämännimisiä.

Kartalla suurempi merkki tarkoittaa suurempaa henkilömäärää.

Yritystoimintaa

Toimivat oy:t
2011–2014
Lakanneet yritykset
perust. 1930
Lakanneet yritykset
perust. 1954–1994

Sana Ventola esiintyy osana yritysten nimiä ja/tai yritysten omistajilla. Yritysten kotipaikat on esitetty oheisilla kartoilla. Suurempi merkki tarkoittaa suurempaa yhtiömäärää.

Lakanneiden yritysten kartat (siniset merkit) koostuvat yrityksistä, joiden toiminta on lakannut 2010 mennessä. Vuosiluku tai ‑luvut ovat yritysten perustamisvuosia. Aineistossa on yritysnimiä ja vaihtelevasti myös omistajien nimiä.

Toimivien yritysten kartta (vihreät merkit) koostuu vuosina 2011–2014 toiminnassa olleista osakeyhtiöistä. Tässä aineistossa on vain osakeyhtiöiden nimiä, ei henkilöiden nimiä.

Paikannimi Ventola

Ventola (paikannimi)Katuosoitteissa

Ventola on Suomessa sukunimen lisäksi myös paikannimi. Maassamme on yhteensä 10 sen nimistä paikkaa. Ne näkyvät oheisella kartalla. Paikkojen tyyppi on pelto/niitty sekä talo.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko nimellä Ventola jotain tekemistä näiden paikkojen kanssa ei näy tästä kartasta. Se tulee tarkistaa muualta.

Sana Ventola esiintyy katuosoitteissa seuraavasti: Ventola, Ventolantie. Osoitteet on merkitty oheiseen karttaan.

Karttapaikan avulla saa Ventola-paikkojen sijainnista tarkempaa tietoa.

Ventolat ulkomailla

Espanjassa oli vuonna 2014 yhteensä 100 henkeä, joiden sukunimi oli VENTOLA.

Yhdysvalloissa oli vuonna 2000 yhteensä 584 henkeä, joiden sukunimi oli VENTOLA.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Вентола tarkoittaa nimeä Ventola. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Ennen vanhaan, kun oikeinkirjoitus horjui, käytettiin sukunimistä mitä erilaisimpia kirjoitusmuotoja. Wendola on esimerkki "vanhanaikaisesta" kirjoitusasusta. Ventola olisi voitu kirjoittaa vaikkapa näin. Todelliset vanhat kirjoitusasut selviävät kirkonkirjoista; tämä esimerkki on tietokoneella keksitty.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Vento Ventola tai Vendi Ventola.

Samankaltaisia nimiä kuin Ventola

Linkkejä muualle

Osoitteita

Osoitteita: ventola.com, ventola.eu, ventola.net, ventola.org, ventola.fi, ventola.info, ventola.name, ventolat.com, ventolat.eu, ventolat.fi, ventolat.info, ventolat.name, ventolat.net, ventolat.org. Alleviivatut osoitteet olivat olemassa talvella 2014/2015. Osoitelista on tehty koneellisesti. Toimivuutta tai sivujen sisältöä ei ole tarkastettu.

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Ventola i Finland. Surname Ventola in Finland.

©Tuomas Salste