Verkkosaari: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Verkkosaari

Verkkosaari on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme varsin harvinainen.

Verkkosaarien lukumäärä eri vuosina:

v. 2015 23

v. 2016 23

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Verkkosaari on noin sijalla 20 000.

Verkkosaari-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka 12. suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Verrattuna muihin sukunimiin Verkkosaari on melko pitkä nimi.

Verkkosaari on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Verkkosaari ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Yritystoimintaa

Lakanneet yritykset
perust. 1946–1998

Sana Verkkosaari tai Verkkosaaren esiintyy osana yritysten nimiä ja/tai yritysten omistajilla. Yritysten kotipaikat on esitetty oheisella kartalla. Suurempi merkki tarkoittaa suurempaa yhtiömäärää.

Lakanneiden yritysten kartta (siniset merkit) koostuu yrityksistä, joiden toiminta on lakannut 2010 mennessä. Vuosiluku tai ‑luvut ovat yritysten perustamisvuosia. Aineistossa on yritysnimiä ja vaihtelevasti myös omistajien nimiä.

Paikannimi Verkkosaari

Verkkosaari (paikannimi)Katuosoitteissa

Verkkosaari on Suomessa sukunimen lisäksi myös paikannimi. Maassamme on yhteensä 184 sen nimistä paikkaa. Ne näkyvät oheisella kartalla. Paikkojen tyyppi on kohouma, kylä/kaupunginosa/kulmakunta, metsäalue, niemi sekä saari.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko nimellä Verkkosaari jotain tekemistä näiden paikkojen kanssa ei näy tästä kartasta. Se tulee tarkistaa muualta.

Sana Verkkosaari esiintyy katuosoitteissa seuraavasti: Sulkavanjärven Verkkosaari, Verkkosaarenkatu, Verkkosaarenkuja, Verkkosaarenpolku, Verkkosaarentie, Verkkosaari, Viekijärven Verkkosaari. Osoitteet on merkitty oheiseen karttaan.

Karttapaikan avulla saa Verkkosaari-paikkojen sijainnista tarkempaa tietoa.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Верккосаари tarkoittaa nimeä Verkkosaari. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Ennen vanhaan, kun oikeinkirjoitus horjui, käytettiin sukunimistä mitä erilaisimpia kirjoitusmuotoja. Wercosarj on esimerkki "vanhanaikaisesta" kirjoitusasusta. Verkkosaari olisi voitu kirjoittaa vaikkapa näin. Todelliset vanhat kirjoitusasut selviävät kirkonkirjoista; tämä esimerkki on tietokoneella keksitty.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Vera Verkkosaari tai Verne Verkkosaari.

Samankaltaisia nimiä kuin Verkkosaari

Linkkejä muualle

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Verkkosaari i Finland. Surname Verkkosaari in Finland.

©Tuomas Salste