Veromaa: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Veromaa

Veromaa on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme varsin harvinainen.

Veromaiden lukumäärä eri vuosina:

v. 2015 40

v. 2016 41

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Veromaa on noin sijalla 13 000.

Veromaa-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka kahdeksannella suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Veromaa on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Veromaa ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Yritystoimintaa

Lakanneet yritykset
perust. 1953

Sana Veromaan esiintyy osana yritysten nimiä ja/tai yritysten omistajilla. Yritysten kotipaikat on esitetty oheisella kartalla. Suurempi merkki tarkoittaa suurempaa yhtiömäärää.

Lakanneiden yritysten kartta (siniset merkit) koostuu yrityksistä, joiden toiminta on lakannut 2010 mennessä. Vuosiluku tai ‑luvut ovat yritysten perustamisvuosia. Aineistossa on yritysnimiä ja vaihtelevasti myös omistajien nimiä.

Veromaa osoitteissa

Katuosoitteissa

Sana Veromaa esiintyy katuosoitteissa seuraavasti: Veromaankatu. Sijainti on merkitty oheiseen karttaan.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Веромаа tarkoittaa nimeä Veromaa. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Ennen vanhaan, kun oikeinkirjoitus horjui, käytettiin sukunimistä mitä erilaisimpia kirjoitusmuotoja. Weroma on esimerkki "vanhanaikaisesta" kirjoitusasusta. Veromaa olisi voitu kirjoittaa vaikkapa näin. Todelliset vanhat kirjoitusasut selviävät kirkonkirjoista; tämä esimerkki on tietokoneella keksitty.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Verona Veromaa tai Verne Veromaa.

Samankaltaisia nimiä kuin Veromaa

Linkkejä muualle

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Veromaa i Finland. Surname Veromaa in Finland.

©Tuomas Salste