Vettenniemi: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Vettenniemi

Vettenniemi on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme varsin harvinainen.

Vettenniemien lukumäärä eri vuosina:

v. 2015 26

v. 2016 28

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Vettenniemi on noin sijalla 17 000.

Vettenniemi-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka kymmenennellä suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Verrattuna muihin sukunimiin Vettenniemi on melko pitkä nimi.

Vettenniemi on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Vettenniemi ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Веттенниеми ("Vettennijemi") tarkoittaa nimeä Vettenniemi. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Ennen vanhaan, kun oikeinkirjoitus horjui, käytettiin sukunimistä mitä erilaisimpia kirjoitusmuotoja. Wettenniemj on esimerkki "vanhanaikaisesta" kirjoitusasusta. Vettenniemi olisi voitu kirjoittaa vaikkapa näin. Todelliset vanhat kirjoitusasut selviävät kirkonkirjoista; tämä esimerkki on tietokoneella keksitty.

Samankaltaisia nimiä kuin Vettenniemi

Linkkejä muualle

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Vettenniemi i Finland. Surname Vettenniemi in Finland.

©Tuomas Salste