Vidjeskog: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Vidjeskog

Vidjeskog on Suomessa esiintyvä sukunimi.

Vidjeskogien lukumäärä eri vuosina:

v. 1990 161

v. 2014 158

v. 2015 156

v. 2016 156

Eri vuosien luvut eivät ole täysin vertailukelpoisia. Vuosien 2014–2016 lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Vidjeskog on noin sijalla 4 700.

Vidjeskog on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Vidjeskog ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Nimestä on olemassa myös W:llinen muoto Widjeskog. Tavallisesti on kyse saman nimen wanhasta kirjoitusasusta, joka on säilynyt. Suomen ja myös ruotsin kielessä käytettiin aiemmin yleisesti W:tä tavallisen V:n merkkinä. Erilaiset kirjoitusasut ovat vakiintuneet eri sukujen tai sukuhaarojen käyttöön.

Asuinpaikat

Asuinpaikkoja
2010

Vidjeskog on tavallisimpia nimiä seuraavalla paikkakunnalla:

Listalla on kunta, jossa Vidjeskog on 30 yleisimmän sukunimen joukossa. Paikka on merkitty myös oheiseen karttaan (violetti merkki). Tiedot ovat vuodelta 2010.

Kartta ei ole kaikenkattava. Siltä puuttuvat ne kunnat, joissa Vidjeskog ei ole yleisimpien joukossa. Kartalla on yhteensä vain 71 hengen asuinpaikat. Uusimman tiedon mukaan Vidjeskogeja on 156.

Asuinpaikat 1939–1958

Asuinpaikkoja
1939–1958

Vidjeskogeja tiedetään asuneen ainakin viereisten karttojen mukaisilla paikkakunnilla. Asuinpaikkakartta (violetit merkit) osoittaa 5 Vidjeskogin asuinpaikan. Paikkatiedot perustuvat vuosina 1939–1958 aikuisiässä kuolleiden tietoihin, eivätkä ne kata kaikkia tämännimisiä.

Kartalla suurempi merkki tarkoittaa suurempaa henkilömäärää.

Yritystoimintaa

Lakanneet yritykset
perust. 1957–1996
Toimivat oy:t
2011–2014

Sana Vidjeskog tai Vidjeskogit esiintyy osana yritysten nimiä ja/tai yritysten omistajilla. Yritysten kotipaikat on esitetty oheisilla kartoilla. Suurempi merkki tarkoittaa suurempaa yhtiömäärää.

Lakanneiden yritysten kartta (siniset merkit) koostuu yrityksistä, joiden toiminta on lakannut 2010 mennessä. Vuosiluku tai ‑luvut ovat yritysten perustamisvuosia. Aineistossa on yritysnimiä ja vaihtelevasti myös omistajien nimiä.

Toimivien yritysten kartta (vihreät merkit) koostuu vuosina 2011–2014 toiminnassa olleista osakeyhtiöistä. Tässä aineistossa on vain osakeyhtiöiden nimiä, ei henkilöiden nimiä.

Paikannimi Vidjeskog

Vidjeskog (paikannimi)

Vidjeskog on Suomessa sukunimen lisäksi myös paikannimi. Paikka näkyy oheisella kartalla. Tyypiltään paikka on talo.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko nimellä Vidjeskog jotain tekemistä tämän paikan kanssa ei näy tästä kartasta. Se tulee tarkistaa muualta.

Karttapaikan avulla saa Vidjeskog-paikkojen sijainnista tarkempaa tietoa.

Vidjeskogit ulkomailla

Ruotsissa Vidjeskog oli 49 ihmisen sukunimi vuonna 2015.

Tiesitkö, että...

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Vida Vidjeskog tai Vide Vidjeskog.

Samankaltaisia nimiä kuin Vidjeskog

Linkkejä muualle

Osoitteita

Osoitteita: vidjeskog.com, vidjeskog.eu, vidjeskog.fi, vidjeskog.info, vidjeskog.name, vidjeskog.net, vidjeskog.org. Osoitelista on tehty koneellisesti. Toimivuutta tai sivujen sisältöä ei ole tarkastettu.

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Vidjeskog i Finland. Surname Vidjeskog in Finland.

©Tuomas Salste