Vihelä: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Vihelä

Vihelä on Suomessa esiintyvä sukunimi.

Vihelä-nimisten lukumäärä eri vuosina:

v. 2014 165

v. 2015 170

v. 2016 172

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Vihelä on noin sijalla 4 300.

Vihelä on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Vihelä ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Yritystoimintaa

Lakanneet yritykset
perust. 1965–1998
Toimivat oy:t
2011–2014

Sana Vihelä esiintyy osana yritysten nimiä ja/tai yritysten omistajilla. Yritysten kotipaikat on esitetty oheisilla kartoilla. Suurempi merkki tarkoittaa suurempaa yhtiömäärää.

Lakanneiden yritysten kartta (siniset merkit) koostuu yrityksistä, joiden toiminta on lakannut 2010 mennessä. Vuosiluku tai ‑luvut ovat yritysten perustamisvuosia. Aineistossa on yritysnimiä ja vaihtelevasti myös omistajien nimiä.

Toimivien yritysten kartta (vihreät merkit) koostuu vuosina 2011–2014 toiminnassa olleista osakeyhtiöistä. Tässä aineistossa on vain osakeyhtiöiden nimiä, ei henkilöiden nimiä.

Paikannimi Vihelä

Vihelä (paikannimi)Katuosoitteissa

Vihelä on Suomessa sukunimen lisäksi myös paikannimi. Maassamme on yhteensä 4 sen nimistä paikkaa. Ne näkyvät oheisella kartalla. Paikkojen tyyppi on kylä/kaupunginosa/kulmakunta, pelto/niitty sekä talo.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko nimellä Vihelä jotain tekemistä näiden paikkojen kanssa ei näy tästä kartasta. Se tulee tarkistaa muualta.

Sana Vihelä esiintyy katuosoitteissa seuraavasti: Vihelänpolku, Viheläntie. Osoitteet on merkitty oheiseen karttaan.

Karttapaikan avulla saa Vihelä-paikkojen sijainnista tarkempaa tietoa.

Vihelät ulkomailla

Ruotsissa Vihelä oli 10 ihmisen sukunimi vuonna 2015.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Вихеля ("Vihelja") tarkoittaa nimeä Vihelä. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Nimi kirjoitetaan joskus Vihela tai Vihelae, jos ns. ääkköset eivät ole käytössä tai niitä ei tunneta.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Vihtor Vihelä tai Vihtorina Vihelä.

Samankaltaisia nimiä kuin Vihelä

Linkkejä muualle

Osoitteita

Osoitteita: vihela.com, vihela.eu, vihela.fi, vihela.info, vihela.name, vihela.net, vihela.org, vihelat.com, vihelat.eu, vihelat.fi, vihelat.info, vihelat.name, vihelat.net, vihelat.org. Osoitelista on tehty koneellisesti. Toimivuutta tai sivujen sisältöä ei ole tarkastettu.

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Vihelä i Finland. Surname Vihelä in Finland.

©Tuomas Salste