Vihervirta: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Vihervirta

Vihervirta on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme melko harvinainen.

Vihervirtojen lukumäärä eri vuosina:

v. 2014 103

v. 2015 99

v. 2016 98

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Vihervirta on noin sijalla 6 800.

Vihervirta-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka viidennellä suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Vihervirta on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Vihervirta ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Yritystoimintaa

Lakanneet yritykset
perust. 1986–2004
Toimivat oy:t
2011–2014

Sana Vihervirta esiintyy osana yritysten nimiä ja/tai yritysten omistajilla. Yritysten kotipaikat on esitetty oheisilla kartoilla. Suurempi merkki tarkoittaa suurempaa yhtiömäärää.

Lakanneiden yritysten kartta (siniset merkit) koostuu yrityksistä, joiden toiminta on lakannut 2010 mennessä. Vuosiluku tai ‑luvut ovat yritysten perustamisvuosia. Aineistossa on yritysnimiä ja vaihtelevasti myös omistajien nimiä.

Toimivien yritysten kartta (vihreät merkit) koostuu vuosina 2011–2014 toiminnassa olleista osakeyhtiöistä. Tässä aineistossa on vain osakeyhtiöiden nimiä, ei henkilöiden nimiä.

Paikannimi Vihervirta

Vihervirta (paikannimi)

Vihervirta on Suomessa sukunimen lisäksi myös paikannimi. Paikka näkyy oheisella kartalla. Tyypiltään paikka on talo.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko nimellä Vihervirta jotain tekemistä tämän paikan kanssa ei näy tästä kartasta. Se tulee tarkistaa muualta.

Karttapaikan avulla saa Vihervirta-paikkojen sijainnista tarkempaa tietoa.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Вихервирта tarkoittaa nimeä Vihervirta. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Ennen vanhaan, kun oikeinkirjoitus horjui, käytettiin sukunimistä mitä erilaisimpia kirjoitusmuotoja. Wiherfwirta on esimerkki "vanhanaikaisesta" kirjoitusasusta. Vihervirta olisi voitu kirjoittaa vaikkapa näin. Todelliset vanhat kirjoitusasut selviävät kirkonkirjoista; tämä esimerkki on tietokoneella keksitty.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Vihtor Vihervirta tai Vihtorina Vihervirta.

Samankaltaisia nimiä kuin Vihervirta

Linkkejä muualle

Osoitteita

Osoitteita: vihervirrat.com, vihervirrat.eu, vihervirrat.fi, vihervirrat.info, vihervirrat.name, vihervirrat.net, vihervirrat.org, vihervirta.com, vihervirta.eu, vihervirta.fi, vihervirta.info, vihervirta.name, vihervirta.net, vihervirta.org. Osoitelista on tehty koneellisesti. Toimivuutta tai sivujen sisältöä ei ole tarkastettu.

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Vihervirta i Finland. Surname Vihervirta in Finland.

©Tuomas Salste