Viirret: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Viirret

Viirret on Suomessa esiintyvä sukunimi.

Viirteiden lukumäärä eri vuosina:

v. 1970 172 max

v. 2014 198

v. 2015 195

v. 2016 195

Eri vuosien luvut eivät ole täysin vertailukelpoisia. Vuoden 1970 luku on maksimi; elossa olleiden määrä oli todennäköisesti hiukan pienempi. Vuosien 2014–2016 lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Viirret on noin sijalla 3 900.

Viirret on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Viirret ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Asuinpaikat

Asuinpaikkoja
2010

Viirret on tavallisimpia nimiä seuraavalla paikkakunnalla:

Listalla on kunta, jossa Viirret on 30 yleisimmän sukunimen joukossa. Paikka on merkitty myös oheiseen karttaan (violetti merkki). Tiedot ovat vuodelta 2010.

Kartta ei ole kaikenkattava. Siltä puuttuvat ne kunnat, joissa Viirret ei ole yleisimpien joukossa. Kartalla on yhteensä vain 56 hengen asuinpaikat. Uusimman tiedon mukaan Viirteitä on 195.

Asuinpaikat 1939–1958

Asuinpaikkoja
1939–1958

Viirteitä tiedetään asuneen ainakin viereisten karttojen mukaisilla paikkakunnilla. Asuinpaikkakartta (violetit merkit) osoittaa 9 Viirteen asuinpaikan. Paikkatiedot perustuvat vuosina 1939–1958 aikuisiässä kuolleiden tietoihin, eivätkä ne kata kaikkia tämännimisiä.

Kartalla suurempi merkki tarkoittaa suurempaa henkilömäärää.

Yritystoimintaa

Lakanneet yritykset
perust. 1930
Lakanneet yritykset
perust. 1962–1999

Sana Viirret tai Viirteen esiintyy osana yritysten nimiä ja/tai yritysten omistajilla. Yritysten kotipaikat on esitetty oheisilla kartoilla. Suurempi merkki tarkoittaa suurempaa yhtiömäärää.

Lakanneiden yritysten kartat (siniset merkit) koostuvat yrityksistä, joiden toiminta on lakannut 2010 mennessä. Vuosiluku tai ‑luvut ovat yritysten perustamisvuosia. Aineistossa on yritysnimiä ja vaihtelevasti myös omistajien nimiä.

Viirret osoitteissa

Katuosoitteissa

Sana Viirret esiintyy katuosoitteissa seuraavasti: Viirteentie. Sijainti on merkitty oheiseen karttaan.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Вийррет ("Vijrret") tarkoittaa nimeä Viirret. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Ennen vanhaan, kun oikeinkirjoitus horjui, käytettiin sukunimistä mitä erilaisimpia kirjoitusmuotoja. Wijrret on esimerkki "vanhanaikaisesta" kirjoitusasusta. Viirret olisi voitu kirjoittaa vaikkapa näin. Todelliset vanhat kirjoitusasut selviävät kirkonkirjoista; tämä esimerkki on tietokoneella keksitty.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Viira Viirret tai Viimo Viirret.

Samankaltaisia nimiä kuin Viirret

Linkkejä muualle

Osoitteita

Osoitteita: viirret.com, viirret.eu, viirret.fi, viirret.info, viirret.name, viirret.net, viirret.org. Osoitelista on tehty koneellisesti. Toimivuutta tai sivujen sisältöä ei ole tarkastettu.

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Viirret i Finland. Surname Viirret in Finland.

©Tuomas Salste