Vikstén: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Vikstén

Vikstén on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme melko harvinainen.

Viksténien lukumäärä eri vuosina:

v. 2014 52

v. 2015 53

v. 2016 53

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Vikstén on noin sijalla 11 000.

Vikstén-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka seitsemännellä suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Nimessä on vierasperäinen kirjain (é). Ei-suomenkieliset nimet ovat sukunimistössämme tavallisia. Nimen vierasperäisyys ei aina merkitse sitä, että suku olisi ulkomailta peräisin, sillä supisuomalaisetkin ovat saaneet vieraskielisiä nimiä. Suvun alkuperää ei useinkaan näe suoraan nimestä, vaan sen selvittämiseen tarvitaan sukututkimus.

Vikstén on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Vikstén ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Nimestä on olemassa variantit Viksten, Wiksten ja Wikstén. Varianteissa on usein kyse saman nimen eri kirjoitusasusta, jotka ovat vakiintuneet eri sukujen tai sukuhaarojen käyttöön.

Viksténit ulkomailla

Ruotsissa Vikstén oli 26 ihmisen sukunimi vuonna 2015.

Norjassa Viksten oli 5 ihmisen sukunimi vuonna 2015.

Tiesitkö, että...

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Viki Vikstén tai Viktoria Vikstén.

Samankaltaisia nimiä kuin Vikstén

Linkkejä muualle

Osoitteita

Osoitteita: viksten.com, viksten.eu, viksten.net, viksten.org, viksten.fi, viksten.info, viksten.name. Alleviivatut osoitteet olivat olemassa talvella 2014/2015. Osoitelista on tehty koneellisesti. Toimivuutta tai sivujen sisältöä ei ole tarkastettu.

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Vikstén i Finland. Surname Vikstén in Finland.

©Tuomas Salste