Vilmusenaho: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Vilmusenaho

Vilmusenaho on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme varsin harvinainen.

Vilmusenahojen lukumäärä eri vuosina:

v. 1970 63 max

v. 2015 42

v. 2016 42

v. 2017 43

Eri vuosien luvut eivät ole täysin vertailukelpoisia. Vuoden 1970 luku on maksimi; elossa olleiden määrä oli todennäköisesti hiukan pienempi. Vuosien 2015–2017 lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Vilmusenaho on noin sijalla 13 000.

Vilmusenaho-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka seitsemännellä suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Verrattuna muihin sukunimiin Vilmusenaho on melko pitkä nimi.

Vilmusenahot ulkomailla

Ruotsissa Vilmusenaho oli 14 ihmisen sukunimi vuonna 2015.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Вильмусенахо tarkoittaa nimeä Vilmusenaho. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Ennen vanhaan, kun oikeinkirjoitus horjui, käytettiin sukunimistä mitä erilaisimpia kirjoitusmuotoja. Wilmusenahå on esimerkki "vanhanaikaisesta" kirjoitusasusta. Vilmusenaho olisi voitu kirjoittaa vaikkapa näin. Todelliset vanhat kirjoitusasut selviävät kirkonkirjoista; tämä esimerkki on tietokoneella keksitty.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Vilma Vilmusenaho tai Vilmer Vilmusenaho.

Samankaltaisia nimiä kuin Vilmusenaho

Linkkejä muualle

Sukunimi-infossa on tietoja 23 166 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tiedoissa voi olla puutteita ja virheitä. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet / Surname Vilmusenaho, Finland.

©Tuomas Salste