Vinblad: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Vinblad

Vinblad on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme varsin harvinainen.

Vinbladien lukumäärä eri vuosina:

v. 2015 29

v. 2016 29

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Vinblad on noin sijalla 17 000.

Vinblad-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka kymmenennellä suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Nimessä on vierasperäinen kirjain (b). Ei-suomenkieliset nimet ovat sukunimistössämme tavallisia. Nimen vierasperäisyys ei aina merkitse sitä, että suku olisi ulkomailta peräisin, sillä supisuomalaisetkin ovat saaneet vieraskielisiä nimiä. Suvun alkuperää ei useinkaan näe suoraan nimestä, vaan sen selvittämiseen tarvitaan sukututkimus.

Vinblad on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Vinblad ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Vinbladit ulkomailla

Ruotsissa Vinblad oli 260 ihmisen sukunimi vuonna 2015. Nimi on siis Ruotsissa yleisempi kuin Suomessa.

Norjassa Vinblad oli 5 ihmisen sukunimi vuonna 2015.

Tiesitkö, että...

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Vinh Vinblad tai Vineta Vinblad.

Samankaltaisia nimiä kuin Vinblad

Linkkejä muualle

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Vinblad i Finland. Surname Vinblad in Finland.

©Tuomas Salste