Vinnurva: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Vinnurva

Vinnurva on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme varsin harvinainen.

Vinnurva-nimisten lukumäärä eri vuosina:

v. 2015 21

v. 2016 21

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Vinnurva on noin sijalla 21 000.

Vinnurva-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka 12. suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Vinnurva on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Vinnurva ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Yritystoimintaa

Lakanneet yritykset
perust. 1975–1990

Sana Vinnurva esiintyy osana yritysten nimiä ja/tai yritysten omistajilla. Yritysten kotipaikat on esitetty oheisella kartalla. Suurempi merkki tarkoittaa suurempaa yhtiömäärää.

Lakanneiden yritysten kartta (siniset merkit) koostuu yrityksistä, joiden toiminta on lakannut 2010 mennessä. Vuosiluku tai ‑luvut ovat yritysten perustamisvuosia. Aineistossa on yritysnimiä ja vaihtelevasti myös omistajien nimiä.

Paikannimi Vinnurva

Vinnurva (paikannimi)Katuosoitteissa

Vinnurva on Suomessa sukunimen lisäksi myös paikannimi. Paikka näkyy oheisella kartalla. Tyypiltään paikka on vesialue.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko nimellä Vinnurva jotain tekemistä tämän paikan kanssa ei näy tästä kartasta. Se tulee tarkistaa muualta.

Sana Vinnurva esiintyy katuosoitteissa seuraavasti: Vinnurvantie. Sijainti on merkitty oheiseen karttaan.

Karttapaikan avulla saa Vinnurva-paikkojen sijainnista tarkempaa tietoa.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Виннурва tarkoittaa nimeä Vinnurva. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Ennen vanhaan, kun oikeinkirjoitus horjui, käytettiin sukunimistä mitä erilaisimpia kirjoitusmuotoja. Winnurfwa on esimerkki "vanhanaikaisesta" kirjoitusasusta. Vinnurva olisi voitu kirjoittaa vaikkapa näin. Todelliset vanhat kirjoitusasut selviävät kirkonkirjoista; tämä esimerkki on tietokoneella keksitty.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Vinh Vinnurva tai Vineta Vinnurva.

Linkkejä muualle

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Vinnurva i Finland. Surname Vinnurva in Finland.

©Tuomas Salste