Virmanen: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Virmanen

Virmanen on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme melko harvinainen.

Virmasten lukumäärä eri vuosina:

v. 2014 61

v. 2015 63

v. 2016 63

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Virmanen on noin sijalla 9 500.

Virmanen-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka kuudennella suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Virmanen on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Virmanen ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Вирманен tarkoittaa nimeä Virmanen. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Ennen vanhaan, kun oikeinkirjoitus horjui, käytettiin sukunimistä mitä erilaisimpia kirjoitusmuotoja. Wirmain on esimerkki "vanhanaikaisesta" kirjoitusasusta. Virmanen olisi voitu kirjoittaa vaikkapa näin. Todelliset vanhat kirjoitusasut selviävät kirkonkirjoista; tämä esimerkki on tietokoneella keksitty.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Virmo Virmanen tai Viri Virmanen.

Samankaltaisia nimiä kuin Virmanen

Linkkejä muualle

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Virmanen i Finland. Surname Virmanen in Finland.

©Tuomas Salste