Virpiö: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Virpiö

Virpiö on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme varsin harvinainen. Virpiöiden lukumäärä oli 20 henkeä vuonna 2015. Nykyinen lukumäärä on ollut alle 20 Suomen kansalaista vuonna 2016.

Yritystoimintaa

Lakanneet yritykset
perust. 1962–1986
Toimivat oy:t
2011–2014

Sana Virpiö tai Virpiön esiintyy osana yritysten nimiä ja/tai yritysten omistajilla. Yritysten kotipaikat on esitetty oheisilla kartoilla. Suurempi merkki tarkoittaa suurempaa yhtiömäärää.

Lakanneiden yritysten kartta (siniset merkit) koostuu yrityksistä, joiden toiminta on lakannut 2010 mennessä. Vuosiluku tai ‑luvut ovat yritysten perustamisvuosia. Aineistossa on yritysnimiä ja vaihtelevasti myös omistajien nimiä.

Toimivien yritysten kartta (vihreät merkit) koostuu vuosina 2011–2014 toiminnassa olleista osakeyhtiöistä. Tässä aineistossa on vain osakeyhtiöiden nimiä, ei henkilöiden nimiä.

Paikannimi Virpiö

Virpiö (paikannimi)Katuosoitteissa

Virpiö on Suomessa sukunimen lisäksi myös paikannimi. Paikka näkyy oheisella kartalla. Tyypiltään paikka on talo.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko nimellä Virpiö jotain tekemistä tämän paikan kanssa ei näy tästä kartasta. Se tulee tarkistaa muualta.

Sana Virpiö esiintyy katuosoitteissa seuraavasti: Virpiönkuja. Sijainti on merkitty oheiseen karttaan.

Karttapaikan avulla saa Virpiö-paikkojen sijainnista tarkempaa tietoa.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Вирпиё ("Virpijo") tarkoittaa nimeä Virpiö. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Nimi kirjoitetaan joskus Virpio tai Virpioe, jos ns. ääkköset eivät ole käytössä tai niitä ei tunneta.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Virpi Virpiö tai Virmo Virpiö.

Samankaltaisia nimiä kuin Virpiö

Linkkejä muualle

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Virpiö i Finland. Surname Virpiö in Finland.

©Tuomas Salste