Virranheimo: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Virranheimo

Virranheimo on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme varsin harvinainen.

Virranheimo-nimisten lukumäärä eri vuosina:

v. 2015 28

v. 2016 28

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Virranheimo on noin sijalla 17 000.

Virranheimo-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka kymmenennellä suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Verrattuna muihin sukunimiin Virranheimo on melko pitkä nimi.

Virranheimo on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Virranheimo ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Вирранхеймо tarkoittaa nimeä Virranheimo. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Ennen vanhaan, kun oikeinkirjoitus horjui, käytettiin sukunimistä mitä erilaisimpia kirjoitusmuotoja. Wirranheimå on esimerkki "vanhanaikaisesta" kirjoitusasusta. Virranheimo olisi voitu kirjoittaa vaikkapa näin. Todelliset vanhat kirjoitusasut selviävät kirkonkirjoista; tämä esimerkki on tietokoneella keksitty.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Viri Virranheimo tai Virmo Virranheimo.

Samankaltaisia nimiä kuin Virranheimo

Linkkejä muualle

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Virranheimo i Finland. Surname Virranheimo in Finland.

©Tuomas Salste