Virrankoski: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Virrankoski

Virrankoski on Suomessa esiintyvä sukunimi.

Virrankoskien lukumäärä eri vuosina:

v. 2014 114

v. 2015 110

v. 2016 110

v. 2017 111

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Virrankoski on noin sijalla 6 200.

Verrattuna muihin sukunimiin Virrankoski on melko pitkä nimi.

Paikannimi Virrankoski

Virrankoski (paikannimi)

Virrankoski on Suomessa paitsi sukunimi myös paikannimi. Maassamme on yhteensä 4 sen nimistä paikkaa. Ne näkyvät oheisella kartalla. Paikkojen tyyppi on koski sekä talo.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko sukunimellä Virrankoski jotain tekemistä näiden paikkojen kanssa ei näy tästä. Se tulee tarkistaa muualta.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Вирранкоски tarkoittaa nimeä Virrankoski. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Ennen vanhaan, kun oikeinkirjoitus horjui, käytettiin sukunimistä mitä erilaisimpia kirjoitusmuotoja. Wirrancoskj on esimerkki "vanhanaikaisesta" kirjoitusasusta. Virrankoski olisi voitu kirjoittaa vaikkapa näin. Todelliset vanhat kirjoitusasut selviävät kirkonkirjoista; tämä esimerkki on tietokoneella keksitty.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Virpi Virrankoski.

Samankaltaisia nimiä kuin Virrankoski

Linkkejä muualle

Sukunimi-infossa on tietoja 23 166 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tiedoissa voi olla puutteita ja virheitä. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet / Surname Virrankoski, Finland.

©Tuomas Salste