Virranniemi: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Virranniemi

Virranniemi on Suomessa esiintyvä sukunimi.

Virranniemien lukumäärä eri vuosina:

v. 2014 120

v. 2015 122

v. 2016 123

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Virranniemi on noin sijalla 5 700.

Verrattuna muihin sukunimiin Virranniemi on melko pitkä nimi.

Virranniemi on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Virranniemi ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Yritystoimintaa

Toimivat oy:t
2011–2014
Lakanneet yritykset
perust. 1939–1942
Lakanneet yritykset
perust. 1966–2001

Sana Virranniemi tai Virranniemen esiintyy osana yritysten nimiä ja/tai yritysten omistajilla. Yritysten kotipaikat on esitetty oheisilla kartoilla. Suurempi merkki tarkoittaa suurempaa yhtiömäärää.

Lakanneiden yritysten kartat (siniset merkit) koostuvat yrityksistä, joiden toiminta on lakannut 2010 mennessä. Vuosiluku tai ‑luvut ovat yritysten perustamisvuosia. Aineistossa on yritysnimiä ja vaihtelevasti myös omistajien nimiä.

Toimivien yritysten kartta (vihreät merkit) koostuu vuosina 2011–2014 toiminnassa olleista osakeyhtiöistä. Tässä aineistossa on vain osakeyhtiöiden nimiä, ei henkilöiden nimiä.

Paikannimi Virranniemi

Virranniemi (paikannimi)Katuosoitteissa

Virranniemi on Suomessa sukunimen lisäksi myös paikannimi. Maassamme on yhteensä 65 sen nimistä paikkaa. Ne näkyvät oheisella kartalla. Paikkojen tyyppi on kylä/kaupunginosa/kulmakunta, niemi sekä talo.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko nimellä Virranniemi jotain tekemistä näiden paikkojen kanssa ei näy tästä kartasta. Se tulee tarkistaa muualta.

Sana Virranniemi esiintyy katuosoitteissa seuraavasti: Virranniementie, Virranniemi. Osoitteet on merkitty oheiseen karttaan.

Karttapaikan avulla saa Virranniemi-paikkojen sijainnista tarkempaa tietoa.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Вирранниеми ("Virrannijemi") tarkoittaa nimeä Virranniemi. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Ennen vanhaan, kun oikeinkirjoitus horjui, käytettiin sukunimistä mitä erilaisimpia kirjoitusmuotoja. Wirranniemj on esimerkki "vanhanaikaisesta" kirjoitusasusta. Virranniemi olisi voitu kirjoittaa vaikkapa näin. Todelliset vanhat kirjoitusasut selviävät kirkonkirjoista; tämä esimerkki on tietokoneella keksitty.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Viri Virranniemi tai Virmo Virranniemi.

Samankaltaisia nimiä kuin Virranniemi

Linkkejä muualle

Osoitteita

Osoitteita: virranniemi.fi, virranniemet.com, virranniemet.eu, virranniemet.fi, virranniemet.info, virranniemet.name, virranniemet.net, virranniemet.org, virranniemi.com, virranniemi.eu, virranniemi.info, virranniemi.name, virranniemi.net, virranniemi.org. Alleviivatut osoitteet olivat olemassa talvella 2014/2015. Osoitelista on tehty koneellisesti. Toimivuutta tai sivujen sisältöä ei ole tarkastettu.

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Virranniemi i Finland. Surname Virranniemi in Finland.

©Tuomas Salste