Virrantalo: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Virrantalo

Virrantalo on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme varsin harvinainen.

Virrantalojen lukumäärä eri vuosina:

v. 2015 32

v. 2016 34

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Virrantalo on noin sijalla 15 000.

Virrantalo-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka yhdeksännellä suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Virrantalo on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Virrantalo ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Paikannimi Virrantalo

Virrantalo (paikannimi)

Virrantalo on Suomessa sukunimen lisäksi myös paikannimi. Maassamme on yhteensä 3 sen nimistä paikkaa. Ne näkyvät oheisella kartalla. Paikkojen tyyppi on talo.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko nimellä Virrantalo jotain tekemistä näiden paikkojen kanssa ei näy tästä kartasta. Se tulee tarkistaa muualta.

Karttapaikan avulla saa Virrantalo-paikkojen sijainnista tarkempaa tietoa.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Виррантало tarkoittaa nimeä Virrantalo. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Ennen vanhaan, kun oikeinkirjoitus horjui, käytettiin sukunimistä mitä erilaisimpia kirjoitusmuotoja. Wirrandalå on esimerkki "vanhanaikaisesta" kirjoitusasusta. Virrantalo olisi voitu kirjoittaa vaikkapa näin. Todelliset vanhat kirjoitusasut selviävät kirkonkirjoista; tämä esimerkki on tietokoneella keksitty.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Viri Virrantalo tai Virmo Virrantalo.

Samankaltaisia nimiä kuin Virrantalo

Linkkejä muualle

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Virrantalo i Finland. Surname Virrantalo in Finland.

©Tuomas Salste