Virsunen: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Virsunen

Virsunen on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme melko harvinainen.

Virsusten määrä on noussut takavuosista. Lukumäärä eri vuosina:

v. 1970 57 max

v. 2014 89

v. 2015 90

v. 2016 90

Eri vuosien luvut eivät ole täysin vertailukelpoisia. Vuoden 1970 luku on maksimi; elossa olleiden määrä oli todennäköisesti hiukan pienempi. Vuosien 2014–2016 lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Virsunen on noin sijalla 7 300.

Virsunen-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka viidennellä suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Virsunen on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Virsunen ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Yritystoimintaa

Lakanneet yritykset
perust. 1925
Lakanneet yritykset
perust. 1969–1982

Sana Virsunen esiintyy osana yritysten nimiä ja/tai yritysten omistajilla. Yritysten kotipaikat on esitetty oheisilla kartoilla. Suurempi merkki tarkoittaa suurempaa yhtiömäärää.

Lakanneiden yritysten kartat (siniset merkit) koostuvat yrityksistä, joiden toiminta on lakannut 2010 mennessä. Vuosiluku tai ‑luvut ovat yritysten perustamisvuosia. Aineistossa on yritysnimiä ja vaihtelevasti myös omistajien nimiä.

Virsuset ulkomailla

Ruotsissa Virsunen oli 12 ihmisen sukunimi vuonna 2015.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Вирсунен tarkoittaa nimeä Virsunen. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Ennen vanhaan, kun oikeinkirjoitus horjui, käytettiin sukunimistä mitä erilaisimpia kirjoitusmuotoja. Wirsuin on esimerkki "vanhanaikaisesta" kirjoitusasusta. Virsunen olisi voitu kirjoittaa vaikkapa näin. Todelliset vanhat kirjoitusasut selviävät kirkonkirjoista; tämä esimerkki on tietokoneella keksitty.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Viri Virsunen tai Virmo Virsunen.

Samankaltaisia nimiä kuin Virsunen

Linkkejä muualle

Osoitteita

Osoitteita: virsunen.com, virsunen.net, virsunen.eu, virsunen.fi, virsunen.info, virsunen.name, virsunen.org, virsuset.com, virsuset.eu, virsuset.fi, virsuset.info, virsuset.name, virsuset.net, virsuset.org. Alleviivatut osoitteet olivat olemassa talvella 2014/2015. Osoitelista on tehty koneellisesti. Toimivuutta tai sivujen sisältöä ei ole tarkastettu.

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Virsunen i Finland. Surname Virsunen in Finland.

©Tuomas Salste