Visakoivu: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Visakoivu

Visakoivu on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme varsin harvinainen.

Visakoivujen lukumäärä eri vuosina:

v. 2015 23

v. 2016 23

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Visakoivu on noin sijalla 20 000.

Visakoivu-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka 12. suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Visakoivu on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Visakoivu ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Yritystoimintaa

Lakanneet yritykset
perust. 1939
Lakanneet yritykset
perust. 1970–1985

Sana Visakoivu tai Visakoivun esiintyy osana yritysten nimiä ja/tai yritysten omistajilla. Yritysten kotipaikat on esitetty oheisilla kartoilla. Suurempi merkki tarkoittaa suurempaa yhtiömäärää.

Lakanneiden yritysten kartat (siniset merkit) koostuvat yrityksistä, joiden toiminta on lakannut 2010 mennessä. Vuosiluku tai ‑luvut ovat yritysten perustamisvuosia. Aineistossa on yritysnimiä ja vaihtelevasti myös omistajien nimiä.

Visakoivu osoitteissa

Katuosoitteissa

Sana Visakoivu esiintyy katuosoitteissa seuraavasti: Visakoivukuja, Visakoivunhaara, Visakoivunkatu, Visakoivunkuja, Visakoivuntie. Osoitteet on merkitty oheiseen karttaan.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Висакойву tarkoittaa nimeä Visakoivu. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Ennen vanhaan, kun oikeinkirjoitus horjui, käytettiin sukunimistä mitä erilaisimpia kirjoitusmuotoja. Wisacoifwu on esimerkki "vanhanaikaisesta" kirjoitusasusta. Visakoivu olisi voitu kirjoittaa vaikkapa näin. Todelliset vanhat kirjoitusasut selviävät kirkonkirjoista; tämä esimerkki on tietokoneella keksitty.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Visa Visakoivu.

Samankaltaisia nimiä kuin Visakoivu

Linkkejä muualle

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Visakoivu i Finland. Surname Visakoivu in Finland.

©Tuomas Salste