Vitali: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Vitali

Vitali on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme varsin harvinainen. Vitali-nimisten lukumäärä oli 20 henkeä vuonna 2016. Luku sisältää kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Vitali on noin sijalla 22 000.

Vitali-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka 13. suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Vitali on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Vitali ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Yritystoimintaa

Lakanneet yritykset
perust. 1987
Toimivat oy:t
2011–2014

Sana Vitali esiintyy osana yritysten nimiä ja/tai yritysten omistajilla. Yritysten kotipaikat on esitetty oheisilla kartoilla. Suurempi merkki tarkoittaa suurempaa yhtiömäärää.

Lakanneiden yritysten kartta (siniset merkit) koostuu yrityksistä, joiden toiminta on lakannut 2010 mennessä. Vuosiluku tai ‑luvut ovat yritysten perustamisvuosia. Aineistossa on yritysnimiä ja vaihtelevasti myös omistajien nimiä.

Toimivien yritysten kartta (vihreät merkit) koostuu vuosina 2011–2014 toiminnassa olleista osakeyhtiöistä. Tässä aineistossa on vain osakeyhtiöiden nimiä, ei henkilöiden nimiä.

Etunimi Vitali

Vitali on myös miehen etunimi. Vuonna 2016 Vitali oli yhtenä etunimenä 97 miehellä. Juuri etunimenä Vitali onkin yleisempi, sillä samaan aikaan se oli vain 20 suomalaisen sukunimi. Luvut koskevat Suomen kansalaisia.

Nimi on tavallisimmin käytössä miesten ensimmäisenä etunimenä (84 henkeä). Toisena tai kolmantena etunimenä se on harvinaisempi (13).

Vitali-suku ulkomailla

Tanskassa Vitali on ollut 22 ihmisen sukunimi vuonna 2016.

Espanjassa oli vuonna 2014 yhteensä 139 henkeä, joiden sukunimi oli VITALI.

Italiassa Vitali on yleinen sukunimi.

Yhdysvalloissa oli vuonna 2000 yhteensä 1 119 henkeä, joiden sukunimi oli VITALI.

Australiassa oli vuoden 2006 paikkeilla äänioikeutettuna 117 henkeä, joiden sukunimi oli VITALI.

Tiesitkö, että...

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Vitalis Vitali tai Vittoria Vitali.

Samankaltaisia nimiä kuin Vitali

Linkkejä muualle

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Vitali i Finland. Surname Vitali in Finland.

©Tuomas Salste