Viuhkola: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Viuhkola

Viuhkola on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme melko harvinainen.

Viuhkola-nimisten lukumäärä eri vuosina:

v. 1970 65 max

v. 2014 86

v. 2015 85

v. 2016 84

Eri vuosien luvut eivät ole täysin vertailukelpoisia. Vuoden 1970 luku on maksimi; elossa olleiden määrä oli todennäköisesti hiukan pienempi. Vuosien 2014–2016 lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Viuhkola on noin sijalla 7 600.

Viuhkola-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka viidennellä suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Viuhkola on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Viuhkola ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Yritystoimintaa

Lakanneet yritykset
perust. 1949–1993
Toimivat oy:t
2011–2014

Sana Viuhkola tai Viuhkolan esiintyy osana yritysten nimiä ja/tai yritysten omistajilla. Yritysten kotipaikat on esitetty oheisilla kartoilla. Suurempi merkki tarkoittaa suurempaa yhtiömäärää.

Lakanneiden yritysten kartta (siniset merkit) koostuu yrityksistä, joiden toiminta on lakannut 2010 mennessä. Vuosiluku tai ‑luvut ovat yritysten perustamisvuosia. Aineistossa on yritysnimiä ja vaihtelevasti myös omistajien nimiä.

Toimivien yritysten kartta (vihreät merkit) koostuu vuosina 2011–2014 toiminnassa olleista osakeyhtiöistä. Tässä aineistossa on vain osakeyhtiöiden nimiä, ei henkilöiden nimiä.

Paikannimi Viuhkola

Viuhkola (paikannimi)Katuosoitteissa

Viuhkola on Suomessa sukunimen lisäksi myös paikannimi. Maassamme on yhteensä 10 sen nimistä paikkaa. Ne näkyvät oheisella kartalla. Paikkojen tyyppi on kylä/kaupunginosa/kulmakunta sekä talo.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko nimellä Viuhkola jotain tekemistä näiden paikkojen kanssa ei näy tästä kartasta. Se tulee tarkistaa muualta.

Sana Viuhkola esiintyy katuosoitteissa seuraavasti: Viuhkolantie. Sijainti on merkitty oheiseen karttaan.

Karttapaikan avulla saa Viuhkola-paikkojen sijainnista tarkempaa tietoa.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Виухкола tarkoittaa nimeä Viuhkola. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Ennen vanhaan, kun oikeinkirjoitus horjui, käytettiin sukunimistä mitä erilaisimpia kirjoitusmuotoja. Wiuchcola on esimerkki "vanhanaikaisesta" kirjoitusasusta. Viuhkola olisi voitu kirjoittaa vaikkapa näin. Todelliset vanhat kirjoitusasut selviävät kirkonkirjoista; tämä esimerkki on tietokoneella keksitty.

Samankaltaisia nimiä kuin Viuhkola

Linkkejä muualle

Osoitteita

Osoitteita: viuhkola.com, viuhkola.net, viuhkola.eu, viuhkola.fi, viuhkola.info, viuhkola.name, viuhkola.org, viuhkolat.com, viuhkolat.eu, viuhkolat.fi, viuhkolat.info, viuhkolat.name, viuhkolat.net, viuhkolat.org. Alleviivatut osoitteet olivat olemassa talvella 2014/2015. Osoitelista on tehty koneellisesti. Toimivuutta tai sivujen sisältöä ei ole tarkastettu.

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Viuhkola i Finland. Surname Viuhkola in Finland.

©Tuomas Salste