Voima: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Voima

Voima on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme melko harvinainen.

Voimien lukumäärä eri vuosina:

v. 2014 51

v. 2015 53

v. 2016 57

v. 2017 57

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Voima on noin sijalla 10 000.

Voima-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka kuudennella suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Yritystoimintaa

Yritykset
perust. 1918–1944
Yritykset
perust. –2016

Sana Voima tai Voiman esiintyy osana yritysten nimiä ja/tai yritysten omistajilla. Yritysten viralliset kotipaikat on esitetty sinisillä merkeillä oheisilla kartoilla. Jos kartalla on erikokoisia merkkejä, suurempi merkki tarkoittaa suurempaa yhtiömäärää.

Vuosiluku tai ‑luvut ovat yritysten perustamisvuosia. Aineistossa on yritysnimiä ja vaihtelevasti myös omistajien nimiä.

Paikannimi Voima

Voima (paikannimi)Katuosoitteissa

Voima on Suomessa paitsi sukunimi myös paikannimi. Paikka näkyy oheisella kartalla. Tyypiltään paikka on talo.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko sukunimellä Voima jotain tekemistä tämän paikan kanssa ei näy tästä. Se tulee tarkistaa muualta.

Sana Voima esiintyy katuosoitteissa seuraavasti: Osl Voima valtakatu, Voimakaari, Voimakatu, Voimakuja, Voimankatu, Voimantie, Voimapiha, Voimapolku, Voimatie. Osoitteet on merkitty oheiseen karttaan punaisella.

Etunimi Voima

Voima on myös miehen etunimi. Vuonna 2017 Voima oli yhtenä etunimenä 35 miehellä. Samaan aikaan Voima oli 57 suomalaisen sukunimi. Luvut koskevat Suomen kansalaisia.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Войма tarkoittaa nimeä Voima. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Voitto Voima.

Samankaltaisia nimiä kuin Voima

Linkkejä muualle

Sukunimi-infossa on tietoja 23 166 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tiedoissa voi olla puutteita ja virheitä. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet / Surname Voima, Finland.

©Tuomas Salste