Voima: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Voima

Voima on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme melko harvinainen.

Voimien lukumäärä eri vuosina:

v. 2014 51

v. 2015 53

v. 2016 55

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Voima on noin sijalla 10 000.

Voima-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka seitsemännellä suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Voima on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Voima ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Yritystoimintaa

Toimivat oy:t
2011–2014
Lakanneet yritykset
perust. 1906–1944
Lakanneet yritykset
perust. 1945–2007

Sana Voima, Voiman tai Voimat esiintyy osana yritysten nimiä ja/tai yritysten omistajilla. Yritysten kotipaikat on esitetty oheisilla kartoilla. Suurempi merkki tarkoittaa suurempaa yhtiömäärää.

Lakanneiden yritysten kartat (siniset merkit) koostuvat yrityksistä, joiden toiminta on lakannut 2010 mennessä. Vuosiluku tai ‑luvut ovat yritysten perustamisvuosia. Aineistossa on yritysnimiä ja vaihtelevasti myös omistajien nimiä.

Toimivien yritysten kartta (vihreät merkit) koostuu vuosina 2011–2014 toiminnassa olleista osakeyhtiöistä. Tässä aineistossa on vain osakeyhtiöiden nimiä, ei henkilöiden nimiä.

Paikannimi Voima

Voima (paikannimi)Katuosoitteissa

Voima on Suomessa sukunimen lisäksi myös paikannimi. Paikka näkyy oheisella kartalla. Tyypiltään paikka on talo.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko nimellä Voima jotain tekemistä tämän paikan kanssa ei näy tästä kartasta. Se tulee tarkistaa muualta.

Sana Voima esiintyy katuosoitteissa seuraavasti: Osl Voima valtakatu, Voimakaari, Voimakatu, Voimakuja, Voimankatu, Voimantie, Voimapiha, Voimapolku, Voimatie. Osoitteet on merkitty oheiseen karttaan.

Karttapaikan avulla saa Voima-paikkojen sijainnista tarkempaa tietoa.

Etunimi Voima

Voima on myös miehen etunimi. Vuonna 2016 Voima oli yhtenä etunimenä 33 miehellä. Samaan aikaan Voima oli 55 suomalaisen sukunimi. Luvut koskevat Suomen kansalaisia.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Войма tarkoittaa nimeä Voima. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Voipa Voima.

Samankaltaisia nimiä kuin Voima

Linkkejä muualle

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Voima i Finland. Surname Voima in Finland.

©Tuomas Salste