Volmari: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Volmari

Volmari on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme varsin harvinainen.

Volmarien lukumäärä eri vuosina:

v. 2015 27

v. 2016 27

v. 2017 25

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Volmari on noin sijalla 19 000.

Volmari-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka kymmenennellä suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Etunimi Volmari

Volmari on myös miehen etunimi. Vuonna 2017 Volmari oli yhtenä etunimenä 92 miehellä. Juuri etunimenä Volmari onkin yleisempi, sillä samaan aikaan se oli vain 25 suomalaisen sukunimi. Luvut koskevat Suomen kansalaisia.

Nimi on tavallisimmin käytössä miesten toisena tai kolmantena etunimenä (76 henkeä). Ensimmäisenä etunimenä se on harvinaisempi (16).

Volmari-suku ulkomailla

Australiassa oli vuoden 2006 paikkeilla äänioikeutettuna 6 henkeä, joiden sukunimi oli VOLMARI.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Волмари tarkoittaa nimeä Volmari. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Ennen vanhaan, kun oikeinkirjoitus horjui, käytettiin sukunimistä mitä erilaisimpia kirjoitusmuotoja. Wolmarj on esimerkki "vanhanaikaisesta" kirjoitusasusta. Volmari olisi voitu kirjoittaa vaikkapa näin. Todelliset vanhat kirjoitusasut selviävät kirkonkirjoista; tämä esimerkki on tietokoneella keksitty.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Volter Volmari.

Samankaltaisia nimiä kuin Volmari

Linkkejä muualle

Sukunimi-infossa on tietoja 23 166 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tiedoissa voi olla puutteita ja virheitä. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet / Surname Volmari, Finland.

©Tuomas Salste